Show_must_go_on izd Evet ama nimenrix için hiç bir şet demedi doktoru. Az önce görüştüm hayır sadece bexsero nimenrixe gere yok dedi
Mercosey Show_must_go_on nimenrix 1 yaşından sonra 1 kere yapılıyor hiç yaptırmadıysanız. Nimenrix aşısının koruduğu türler daha yaygın görülüyor aslında neden gerek yok dedi ki
izd Show_must_go_on bizim takvimimizde her ikisi de var. Bexsero ilk doz oldu. Nimenrix i de hatta doktorumuz deprem sonrası menenjit vakalarında artış olduğu için öne çekti, daha erken olacak kızım…
Mercosey Show_must_go_on 3-5-13 doğru bir takvim. Bazı yerler 5-7-13 gibi bir takvimde yapıyor ondan yanlış anlamıştır sağlık ocağı hemşiresi
Show_must_go_on Mercosey Teşekkür ederim nimenrix’e gerek var mı peki dr gerek yok dedi bazıları var diyo
BskSrc Mercosey bizim aşı takvimi de böyle.. 3, 5, 13.. bize de hem nimenrix hem bexsero dendi. 2 aşıyı da 3, 5, 13de beraber mi yaptıracağız? Benim bu aşı konularında kafam çok karışıyor ya, herkes farklı bir şey söylüyor 🥴
Show_must_go_on [silindi] Abla abi yok ama az önce dr ile görüştüm gerek yok sadece bexsero 3 doz dedi 🙄 İnanın maliyet hiç önemli değil bebeğimin sağlığı daha önemli gerekirse parmağımızdaki alyansları satarım yani ama dr gerek yok dedi yarın ablamın çocuk doktorunu da arayacağız çok kafam karıştı neden her dr faklı söylüyor ki
Show_must_go_on Dileksadan Biz 3. Ayda başladık az önce görüştüm gerek yok nimenrix’e 3 doz sen tarın yaptır aşısını dedi
Show_must_go_on Mercosey Nimenrix yaptırmadık hiç. Bexsero 3 doz yeterli dedi yani neden net bir takvim olmaz ki veya her dr farklı söylüyor ki bebek bu sağlığı için bu fiyatları aman iyi oldunlarda verelim daha fazlasını verelim diyoruz ona rağmen her dr faklı söylüyor çok moralim bozuldu cidden
Mercosey Show_must_go_on nimenrixe gerek var ayrı bir aşı o bebek 13 aylık değil mi zaten. Bir doz yeterli.
izd Show_must_go_on çünkü farklı dönemlerde yapılabilen aşılar, hatta kitabi bilgi olarak 50 yaşına dek falan :)) dolayısı ile her çocuk hekiminin izlemi farklı olabilir. Bizim de nimenrix için veriekntarih menenjit vakalarında ki artış sebebi ile öne çekildi mesela..
Oscarasar Show_must_go_on ben iki doz bexsero bir dozda nimenrix yaptırdım geç kalmadınız her doktorun tavsiye ettiği ay ve doz farklı olabiliyor korkmayın
Show_must_go_on Oscarasar Yarın ablamın çocuk doktoru ile de görüşeceğim bir de kuzenim beyin ve sinir cerrahı ama ona da sordum meslektaşlarına sorsun diye en garanti hangisi ise onu yaptıralım istiyorum gerekirse Nimenrix de yaptırırım o zaman geç değilse ☺️
Show_must_go_on izd Yarın başka doktorlar ile de görüşeceğim mutlaka bunu netleştireceğim teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Show_must_go_on Mercosey Evet 13 aylık şuan bende araştırıyorum ama internet fazla bilgi kalabalığı başka doktorlar ile görüşeceğim yarın
Show_must_go_on pinarkocak07 5 doz demişler mesela size işte bu kafa karistiyor her dr farklı bir şey söylüyor
Edaden Show_must_go_on Bizim de doktor 3.5.ve 13. Aylarda önce bexsero 15 gün ara ile nimenrix önermişti son haftaya nimenrix olucaz ve biticek
BskSrc Edaden hem nimenrix hem bexsero.. Bu ikisi de 3 doz mu? Bizim doktor da 3, 5, 13 yazdi aşılara da.. ikisi de mi 3 doz olacak, orada kafam karıştı
Betul1607 Show_must_go_on canım bn 7 ve 9 bexsero yaptırdım 13 ay da nımenrix yaptıracağım toplam da 4 doz sonuncusunu unuttum ne zaman olduğunu