tiredmom_ Dün başıma gelen olayı anlatıyım bende. Kızımla manava gittik alışveris yapiyorum. Yanima yasli bir teyze geldi. Hımm saçlarına bakılırsa 6 8 ay arası dedi. Evet teyze 8 aylık dedim. Hatta dün tam 8 aylıktı. Neyse uzaktan kızımı inceliyor. Annesi bu bebek küçük kalmış dedi. Dedim doktoru oyle demiyor ama. Doktorlar nerden bilicek diyor🙄😁 gelde sinirlenme. Dedim teyze her ay doktoruna goturuyoruz onumuzdeki ay sana gelelim sen kontrollerini yap istersen. Kilosu boyu herşeyi yerinde sağlıklı dedim. Bende boyleymisim bebekten dedim sustu. Kasaya geldi. Taze sarımsak aldım bi tane. Ayy bi tane sarımsak almış diyor. Teyze dedim benimle bir alıp veremedigin mi var agzimi bozmak istemiyorum dedim. Ne kadar istersem alirim yani kimseyi ilgilendirmez. Tamam kizim bisey mi dedim diyor. 🤷🏼♀️ Evet sinirleniyoruz uzuluyoruz boyle durumlarda ama bunlari soyleyenler kendini bilmez insanlar. Dusuncesizler. O yuzden takmayin bence hic. Bebeginiz saglikliysa gerisi boş. İster zayif olsun ister kilolu bebek.