BalBadem3 Egiskom Teyze benim kızımı görmesin 16 aylık belki şuan 10 kg anca olmuştur, 2 ay önce rota oldu 9 kg düştü 🥲 Ama gelişimi çok şükür çok güzel, sağlığı da yerinde. Kilosuna laf sokanlara ağzının payını verip konuyu kapatıyorum ☺️
Minnakkk BalBadem3 20 aylık oglum 9.200 ile sizinle yarısır Ozaman 😂 benim kızımda boyle buyudu yapıları bu diyorum ben artık gitmediğim doktor kalmadı asırı hareketten kilo almıyor diyorlar artık. Ne yapayım buyuyunce cok zayıflamak isteyecekler ne de olsa 😂 hem zayıf bebek daha atik daha cabuk hareketli oluyır bir zayıf anne tesellisi 😂
BalBadem3 Minnakkk Ay bizimkide çok hareketli poposu yer görmez 5 dk. Beslenmesi de gayet iyi bu arada ama ona rağmen almıyor 😂 senin yerinde başka çocuk olsa 20 kg olurdu diyorum kızıma 😂
Ayseee60 Benim kızım da öyle 6,5 ayılıkken 69 cm 7.5 kiloydu şimdi 8 aylık olacağız 8 anca olmustur. Görenler AA hiç büyümemiş diyorlar bende çok kafama takıyorum ama nafile 🥺
Gulsun2 Ayseee60 Bence kilo sorun değil ben boyuna takildim boyu uzarsa kilo alır nasılsa.Cok hareketli artık emekliyor da dönerek evi geçiyor bir saniye koyduğum yerde durmuyor kilo almaz ama boyu uzar inşallah.
tiredmom_ Ayseee60 sizinki bizden iyi takılmayın biz 6400 gr erkek çocuğu bir de. Kimse bir şey demese bile aynı ay grubundan bebeklerle ortam paylaşmak istemiyorum onlar abisi ablası gibi duruyor
penyy tiredmom_ benim oğlumda 6 aylık 7.550 kilosu boyu 65.5 benimde oğlum zayıf gösteriyor ve yemediği şey yok yinede kilo almıyor çok fazla gerçi ayda 700-800 gr alıyor ama yinede ortalamanın 100-200 gr altında genelde
asiltobebeto tiredmom_ aynı diyalog ben bebekken yaşanmış hatta anneme nasıl sütünü artırabilir diye sürekli tarif veriyorlarmış gayet iyi büyüdüm hatta fazla büyüdüm 20 kilo vermek istiyorum :))
oykumoms asiltobebeto katılıyorum annem hergğn ağlardı yaşıtlarımdan çok küçük gösteriyorum kısayım diye. Sonra bi uzadım anlatamam jhjhj annem benim omzuma bile gelmiyor şuan kikhjhjhj
Catloverr Ben 4. Sınıfa giderken insanlar anneme ana sınıfına mı gidiyor diye sorarlardı 🤦🏼♀️ Şimdi de benim oğluma çok zayıf hiç olmamış diyorlar olmamış derken??? Bu millete çocuk beğendiremez olduk valla onlara göre çocuklar obez olmalı sanırım
zehraaktas tiredmom_ kızım da 8 ay 21 günlük 7 buçuk kilo aynı aydakilere oranla çok zayıf boyu da kısa kızımı da küçük zannediyolar mama yiyor üstelik ama kilo alamıyor ırsi desem değil çünkü ben zayıf değilim eşim nispeten zayıf ama sağlığı yerinde olsun canı içinde olsun kilo önemli değil aşırı zayıf olmadıkça kilo alınır da verilir de ☺️
tiredmom_ zehraaktas o aya gelince o kiloya bile ulaşamayacağız. Biz 6400 şu an bir ayda ne kadar alır ki?? Geçtim artık cidden yoruldum götürmedigim doktor da kalmadı pes ettim genetik diyorum ben zayıf değilim ama babası zayıf
zehraaktas Gulsun2 bizim sağlık ocağındaki ebe de 3 4 ay 61 cm ölçmüştü doktora gittik ölçtürdük çocuk uzamış da haberimiz yokmuş ebe yüzünden
Birannisbirbebis tiredmom_ benim kuzenimin kızı aynı dediğiniz gibiydi minyon minicik yemez etmezdi şimdi 11 yaşında ablam ne diye insanları dinleyip kendime dert etmişim ye diye zorlamışım diyor artık yiyor toparladı kendini sıkmayın canınızı varsın minyon olsun sağlıklı olsun ☺️
Simy tiredmom_ kız niye kafaya takıyorsun benimde oğlum minyon bugün sağlık ocağına gittim dedi dört ay asi mi vurcaz yo dedim altı ay aşısı dedi bu altı aylık mi evet dedim niye böyle küçük dedi bende anasına cekmis dedim ve kilosuda 6 buçuk geldi çok zayıf zaten yoğun bakımda kaldı kiloluda doğmadı sağlığı yerinde çok şükür kiloyuda dert etmiyorum minyon tipli olmasınida seviyorum çünkü minyon tipli insanlar asla gerçek yaşını göstermiyor 🙈kıza ablam 45 yaşında ben ondan yaşlı duruyorum da🤣sağlığı yerinde ise hiç dert etme cnm
Gulsun2 Simy Sağlık ocağında hemşirenin taninamamsina da ayrı kızıyorum dört kere gittik hala kim geldi diyor yani insan tanımaz mi?
Srpapatya tiredmom_ doğum kilosu kaçtı canım vaktindemi doğdu erkenmi benim kızımda yarın 7 aylık olacak kıyafetleriyle tartildi 7 kilo geldi benim kizimada hep aynı şeyler söylüyorlar yabancılara bende 5 aylık diyorum yeterince laf dinliyorum zaten bide onlar söylemesin diye
tiredmom_ Srpapatya siz bensiniz gerçekten. Vaktinde doğdu. 2750 doğdu. Şu an 6400 gr. Hiç yoğunbakim vs durumu olmadı ama sebepsiz yere 3 4. Ayda hiç kilo alamadı götürmedigim doktor kalmadı neden olduğunu bulamadılar
ikizannesi000 Srpapatya 27 hf ikiz eşi olarak dogdu ikizlerim var 700 gr doğdu şuan 15 aylık düzeltilmiş 12 aylık 7 kg maşAllah saglıklı ama zayıf yemesi zayıf biraz üzülüyor insan yine de cok şükür bu günleri gorduk :)
Yagmur-Cansu22 tiredmom_ insanların düşündükleri için bu zamanları kendinede yavrunada zehir etme. Sağlığı yerinde olsun yeter. İnsanlar hep konuşur heeppp. Kızım 13 aylık olucak. Bir tık önde gidiyor ayına göre. Emeklemiyor yürümüyor. Etraf bu seferde biraz büyük duruyor neden yürümüyor neden emeklemiyor diyor 😂 SANANE 👍🏼 çocuğumun canı oturmak istiyor diyorum. Canınızı sıkmayın 🌸
a07 tiredmom_ benim kızım 11 aylık daha yeni 8 kilo olmak üzere. İnsanları dinlerseniz daha canınız çok sıkılır. Ben 11 aydır sağır taklidi yapıyorum tavsiye ederim 😂 Ama hareketlerinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız o başka oturmuyor mu emeklemiyor mu dönemiyor mu başını tutamıyor mu vs bunlarla ilgili bir sıkıntı mı var?
tiredmom_ a07 desteksiz oturmayı başaramadık oturmayi hiç sevmiyor Oturunca devriliyor 8.aya kadar da böyle devam ederse doktora gideceğim
Sevde123 tiredmom_ ah malesef aynı şey benimde başımda var üstelik ikinci kızım. İlk kızım çok kiloluydu sadece emziriyordum nazar olacak diye korkardık kat kattı kolu bacağı. İkinci kızımda da sütüm var mama vermiyorum ek gıdaya başladı şmdi ama kilo almıyo anlamıyorum yemesi de emmesi de gayet iyi 7. Ayına girecek bi kaç gün sonra şuan kaç kg bilmiyorum ama 6. Ay aşısında 6.300 dü 😭
Minnakkk BalBadem3 yok benimki cok iştahsız yemiyordu sadece emiyordu. Ozel sebeplerden iki hafta once memeyi kestim şimdi herseyi yiyorms benimle kalmıyor ben rahatsızım da 😒 diyorlar oglunu gor gobek saldı 😂
muratnannsi tiredmom_ canm.hic uzulme insanlar hep der.oglum kilosu boyu iyi yani ortalama .gecen arkadasm gordu kendi de 3 cocugu var .Dur tahmin edeyim 6 aylik ya da dur 7 aylik dedi .oysa bebegm 12 aylik 🙄🙄
oykumoms tiredmom_ bu kadar takılmayın bence her çocuğun gelişimi farklıdır benim kızımda 9 ay 13 günlük 7800 gr. Dün komşumuz 6 aylık oldu mu dedi güldüm geçtim
tiredmom_ Tgbtn beni de kardeşimle arkadaş sanmislar ablası olduğuma inanmamislardi bi tik mutlu bile oldum sksksks😂 Oğlum erkek çocuğu olduğundan bu durumu kafaya takıyorum ben erkek çocuğunun minyon olmasını istemezdim ama kız olsa asla dert etmezdim kızlarda çok güzel bir avantaj asla yaşımı göstermem 🌼❤️