Slnsuckcuras Oglusum5357 koyamam sende benim gibi çaresiz misin Allah yardımcımız olsun canım bol bol dua edelim
Zeynep1625 Canım peki sarılık falan oldumu bebeğin. Bende 10 oldu doğm yapalı sütümde vardı ama yeterli beslenmedi diye sarılkk oldu
Slnsuckcuras Zeynep1625 Zeynep1625 canım su an bacakları ve hafif gözlerinde var gibş yarın kontrolümüz var bakalım yarın doktorumuz ne dicek
Mom567 Slnsuckcuras eczaneden al anne sütü arttırıcı damla canım suyun içine döküyorsun ben çok faydasını gördüm hala da kullanıyorum fiyatı 44 tl
Mom567 Slnsuckcuras sen stres yaptıkça o da strese girer stres yapma sütüm gelecek diye sütüm yetecek diye düşün hep
sevimli61 Slnsuckcuras sabredin gelecektir benim sütüm bir hafta üstüne indi ılık duş , zeytinyağı ile masaj yapardım göğüslerime öyle öyle geldi bol bol sıvı tükettim
Zeynep1625 Slnsuckcuras İnşaAllah çıkmaz cnm 11 gündr çekiyoz 3gün mavi ışık aldı hastnde yattı. Şimdi de zor uyanıyo emzrmye çalşym zombi gibi oldm uyku nedr bilmym çok zor valla
isilseyitoglu mamasını kaşıokla verin biberon kullanmayın, siz hangi mamayı veriyorsunuz. göğsünüze sıcak havlu koyun, özellikle gece uykulu iken emzirinki süte adapte olsun
hikmethanim_07 Slnsuckcuras Canim yenisin daha stres yapma bol su iç kuru incir rezene ben her akşam havuç kara lahana salatası yapar yerdim erik suyu kayisı hoşafı ben bunlari tükettim
hikmethanim_07 Slnsuckcuras bence hemen mamaya başlamasaydın emzir devamli sık sık uyandir saat başi artacaktir
esilesil Slnsuckcuras sütüm 5 günü bulmuştu gelmesi. Gelene kadar mama verdim mecbur. Emzirmeye çalış tenine temas etsin bebek. Biraz zaman alıyor sütün gelmesi. Ama bebek emmeye çalıştıkça gelir belki deneyin bol bol bakalım