Alparslanefe06 Arkadaşlar aranızda heyet raporu alan var mı bu postu daha önce de açmıştım şuan bir çok yer kaldırmış yakın zaman da alan var mı
liya2022 Alparslanefe06 merhaba bu yıl 3ay önce falan kardeşim için gatadan almıştık. Öncesinde de 4-5 defa başkent hastanesinden aldik 2 yılda 1 düzenli olarak.
lau Barlas0922 Medicana artık vermiyor sanırım , ilk umut tıp merkezi diş kliniği olarak geçiyor galiba verebiliyor mu orası yakın zamanda mı aldınız acaba
lau Barlas0922 ilk umut telefonda vermiyoruz ama isterseniz gelin görüşüm diyor telefonda söylemek riskli diye sanırım . Ben olursa şehir dışımdan geleceğim . Giden olursa buraya yazabilir mi
Alparslanefe06 Barlas0922 Medicana artık vermiyor Umur tıp ta telefon da vermiyoruz deri ama yüz yüze hangi bölümle görüşmemiz gerekiyor acaba
lau Alparslanefe06 internette diş polikinliği olarak geçiyor başka bölüm var mı bilmiyorum , gelip sorumlumuzla görüşebilirsiniz dediler
Alparslanefe06 lau gidip yüz yüze görüşeyim inşallah verirler en azından 2 ay daha alabilirsem çok iyi olucak
lau liya2022 başkent hastanesi bizim hastanede doğum yaptıysanız veriyoruz diyor kardeşiniz orda mı doğum yaptı acaba ne zaman aldı raporu
lau Alparslanefe06 ne zaman görüşmeyi düşünüyorsunuz . Ben istanbuldan bayram için geleceğim ancak bayram dönüşü gidebilirim sizin daha erken mi acaba
lau Alparslanefe06 inşallah alabilirsiniz . Şuan normal izinde misiniz yoksa yine heyet mi almıştınız
Alparslanefe06 lau yok 10 gün rapor aldım da pazartesi falan gidio görüşmem lazım raporum bitiyor çünkü en azından ücretsiz izne ayrılırım
Hayalim-2015 Barlas0922 ilk umuttan hamgi bölümden ne kadara aldınız? Kapıdan kimle görüşmem lazım lütfen yardım edin?