PamukPrensesannesii ikizannesi_1 doktorumuz yazdı ama 3 ayrı şehirden baktık bulamadık. Nerden buluyorsunuz ?
ikizannesi_1 PamukPrensesannesii Yani ben Kocaeli de yasıyorum burada eczane de olmasada depodan getirtebiliyoruz
ugurbocegmm ikizannesi_1 bize de geçenlerde yazdı ilk girdiğimiz eczanede vardı. Düzenli kullanıyorum umarım iyi gelir
ikizannesi_1 ugurbocegmm şuan kullanırken bir sıkıntı yasamadık çok şükür ama ne kadar süre kullanırız sonrası düzelmiş olur mu bilemedim:/
Zeyneppppduygu ikizannesi_1 evet hala kullanıyorum 8,5 aylık ama günde 1 veriyorum mesela yatmadna önce
Alparslanim1 Minikmucizem2022 merhaba ne kadar sürede kusması azaldı acaba ? Artık makine çalıştırmaktan bıktım . Birde kabızlık yaptı mı bu şurup sizde
ikizannesi_1 Alparslanim1 kabızlık yapmadı sürekli vermiyorum katı gıdalarda sıkıntısı yok biberon mamasında ara ara atıyo o zaman veriyorum sadece. doktorumuz en gec 1 yasına kadar devam edebilir bu durum dedi :/
ugurbocegmm Alparslanim1 merhabalar, pek fayda görmedim çocuk gastroenteroloji ye randevu aldım mide sanırım koruyucu v.s de başlanması gerekli.
Alparslanim1 ugurbocegmm hadi bakalım güzel haberler inşallah derdine çözüm. Ulavak bişeyler yaparlar 😔
Deniz06 ikizannesi_1 bebeğim çok kusuyordu, doktor reflüden şüphelenip yazmıştı bu şurubu. Bir şişe bitene kadar kullanmıştık, kusmaları azalmıştı. Zaten bu kusmaları da 6. aydan sonra tamamen bitmişti.