ikitosbikannesi minikoglummmmm evet biliyorum fiyatları çok yüksek bende 9 civarı aldım ama oğlum kucak harici durmuyor bebek arabası almak için satıyorum teşekkür ederim 💞
Mervesuleymanoglu_1903 ikitosbikannesi canım benım markasına bakmadım dıyorum alt alta ındım uçtane ürün var farkındaysan git kime satıyorsan sat ya ne kadar meraklısınız boş boş ınsan savunmaya
zuleyhaeymen14 minikoglummmmm Pardon ama chicconun oto koltukları 3-4 binden başlıyor. Bunlar puset olarak geçiyor ama oto koltuk amacıyla kullanabiliyorsun. Normal oto koltukla bunun fiyatını karıştırmayın.Aldığınız fiyatın içinde bebek arabasıda vardır.
ikitosbikannesi zuleyhaeymen14 hayır bebek arabası yoktu ben alırken ve 1.5 sene oldu alalı 3 4 bine ben almadım
zuleyhaeymen14 minikoglummmmm Evet araştırdım canım. Sen de araştırıp bana link atabılırnisin bu mofelin fiyatını ?
zuleyhaeymen14 ikitosbikannesi Ne kadara aldınız. Şuan içinde bulunduğumuz durum daha pahalı fiyatını çok merak ettim.
ikitosbikannesi zuleyhaeymen14 araştırdıysanız fiyat bilgisine sahipsinizdir. Oturup şimdi sizin için fiyat araştırıp link mi atayım? Ne niyetle ne amaçla?
zuleyhaeymen14 ikitosbikannesi Hanfendi kusura bakmayın ama fiyatı şu deyıp aldığınız fiyattan 200 300 indirerek ikinci el olarak satmak saçma bende size oturup bunu anlatamam. Bunun bilimcine varıp ürünlerinizi ona göre satın.