ikitosbikannesi Uyku seti hiç kullanılmadı yurt dışından hediye geldi bizde aldığımız için 2 side mavi olduğu için kullanmadım puset Chico oto koltuğu olarakta kullanılıyor
Mervesuleymanoglu_1903 ikitosbikannesi Ne kadara satacaksınız 700 800 tlye vereceksenız ben alayım hemen
ikitosbikannesi 2prenss_annesieliff_ hiçbir deformesi hasarı yok çok az kullandık chicco markasına ait ama bir fiyat düşünmedim. Sizin aklınızda varsa söyleyin
2prenss_annesieliff_ ikitosbikannesi ben deprem bölgesinde yım de arada yine deprem oluyo arabada oturuyoruz bebeğim durmadigi için sormuştum bende fiyatını bilmiyorum
ikitosbikannesi 2prenss_annesieliff_ anladım keşke elimden gelse ücretsiz yollasam bende oğluma bebek arabası alıcam o yüzden satıyorum
minikoglummmmm Mervesuleymanoglu_1903 şaka mısın sen ya bu marka 9 binden başlıyor kadın sanki hiç kullanmamış gibi
ikitosbikannesi minikoglummmmm teşekkür ederim çok az kullandım evet bebeğim durmadı sevmedi fiyatları belli anlayan olunca 🙏
zuleyhaeymen14 minikoglummmmm Pardon ama chicconun oto koltukları 3-4 binden başlıyor. Bunlar puset olarak geçiyor ama oto koltuk amacıyla kullanabiliyorsun. Normal oto koltukla bunun fiyatını karıştırmayın.Aldığınız fiyatın içinde bebek arabasıda vardır.
ikitosbikannesi Mervesuleymanoglu_1903 gidip ordan alın o zaman size markayı kendim söyledim şaka gibi fiyat veriyorsunuz ayrıca üslubunuz çok çirkin kadın kadının düşmanı çok güzel gösteriyorsunuz ayıp ya mübarek günde
Mervesuleymanoglu_1903 ikitosbikannesi canım benım markasına bakmadım dıyorum alt alta ındım uçtane ürün var farkındaysan git kime satıyorsan sat ya ne kadar meraklısınız boş boş ınsan savunmaya