Mercosey Asliormancii ilk 3 ay bizim de öyleydi hep memeye yapışık. Dışarı çıkmaya çekinirdim. Ağlayınca memesiz susmazdı çünkü. Çok şükür şimdi gezebiliyoruz 😂😂
acemi-anne- Mercosey oğlum iki buçuk aylık bizde öyleyiz ya memeye yapışık aşırı yorucu bir durum kaçıncı ayda normale girdi bebişiniz
Winky 079aslankuzusu 5 aylık olacak canı nasıl isterse eskisen saat tutardım artık küçük bey ne isterse o
Summerwine95 Bestiee yarın ölçülecek ama en son 15.gunde 500 gram almıştı 2 cm uzamisti.Kucaga alincada belli ediyor zaten kolum yoruluyo
Ess92 079aslankuzusu ek gıda çok almadığı için ne zaman isterse emziriyorum. Başlıkta yorumlara bakınca hata mı ediyorum acaba dedim 🙄 9 ay 11 günlük.
kuzucuks Ess92 benim bebeğim de ek gıda çok fazla yemek istemiyor, sizinde mi isteksiz ondan mı ek hida almıyor hergun öğün olarak düzenli yediren var hayret ediyorum
Bestiee Summerwine95 benim kızım memedeyken çok uyuyor tam emmediği için mi yoksa sütüm az geldiği için mi bilmiyorum ama yeterli gelmiyor kızım şu an 13 günlük kontrolde mama verelim dedi doktoru :( kilo vermişti çünkü Tavsiyeniz var mı acaba
Biriciik Ysgl26 canının istediğini nasıl anlıyorsunuz bebeğiniz kaç aylıktı acaba diyelim 2 kez emdi sütte azalma olmuyomu
Ysgl26 Biriciik 10 aylık bebeğim.. canı istemeyince emmek istemiyor 😂 zaten sütüm öyle eskisi gibi değil oldukça azaldı.. 5 öğün ek gıdamız var zaten gece uyunadan da mama içiyor gün içinde 2-3 kez ancak emebiliyor 5 dk en fazla onda da uyku öncesi zaten maksat karın dıyurmak değil paşamın. Memeyle uyumak
missozge 5.5 aylık, düzeltilmiş 4 aylık. Saatte bir yarım saatte bir memede. Gazlı ve kolikti. Memeye yapışık geçen günlerden sonra hala kopamıyor uzun süre 😬 Gece ise son 1.5 aydır iki saatte bir veya saat başı uyanıp memede. Çook yorucu 😵💫
Bebis61 missozge kilosu ve boyu kaç acaba benimki de prematüre geceleri 1 ya da 2 defa kalkıyor uyandırmıyorum Gündüzleri de ne zaman isterse
Biriciik Ysgl26 yerimm ben onu Allah’ı bağışlasın başka mama veriyormusunuz peki 1 kere dışında kaç CC içiyor
Kumsalbebek1 11 aylık oldu zırt pırt emiyor ek gıda yesede arkasından yine emiyor gece 3 kez de sabaha kadar kalkıp emiyor siz.diyin 10 ben diyim 20 emip duruyor öylesine işte oyuncak gibi ertesi günü de kafasına göre günde 2 kez emiyor değişik yani sonraki gün birden sayıyı 20 e çıkarıyor 😄😄😄
Svg_ Bebeğim 7ay 10 günlük 7-8 kez emiyor kahvaltı öğlen yoğurt akşam sebze püresi uyumadan önce de meyve eziyorum yulaf irmik vs. katıp ceviz rendeliyorum çok mu yediriyorum acaba ben de bunu merak ediyorum
Biriciik Svg_ benimde doktorum o şekilde söyledi ben yedirince bebeğimin emmesi azalıyor o yüzden 2 öğün veriyorum yada 3
Tbmbdb 079aslankuzusu 8 ay 23 günlük kızım ne zaman isterse veya istedigini düşünüyorsam emziriyorum ben çok seviyorum emzirmeyi sadece geceleri çok sık istiyor ondan şikayetçiyim meme vermesem susmuyor napcam bilmiyorum
Mnlllll Tbmbdb bu durum bizde de var. 8 ay 11 günlüğüz bizde gece sürekli kalkıyor artık uyku kalmadı kaç öğün yiyor
Efocoo Tbmbdb ayınız bile benimle aynı 8 ay 21 günlük benimkide sürekli memede napcağımı bilemiyorum gece memesiz uyuyamıyor
missozge kardelen-123 Olmadı çok şükür. İlk bir hafta yoğum bakımdayken bebeğim makine ile sağdım hatta. O zamanlar biraz acırdı. Hatta Lansinoh meme ucu kremi numunesi vardı elimde onu bitirdim, kullanmam gerekir diye düşünüp bir de büyüğünü aldım açtım iki kez belki sürdüm öylece duruyor🤣
Aynuranneoluyor 079aslankuzusu benimki 8 aylik genelde uyandiginde ve uyudugunda emziririm toplam 5 kes yani ama son zamanlarda uyandiginda emzirdigimde ek gida cok yemedifi icin azalttim