tekbasimabakiyorum Bir aydır meme reddi ile mücadele ediyorum. Kendisi ile iletişime geçtim. Emzirme danışmanı genel olarak ne yapıyor çalışıp sonuç alan oldu mu?
Masalkizinannesi tekbasimabakiyorum depremden sonra bana destek verdi ama benim sıkıntım bir anda sütüm kesilme derecesine gelmişti. Çok şükür şuanda kızım 6 aylik hala sadece anne sütü alıyor . Çok ilgilenmisti Dilruba hanım benimle.
34212 Yeriniz yakınsa mega medipolde hacer hanım var yüzyüze 3 danışmana gittim onun gibisini görmedim tavsiye ederim.
34212 tekbasimabakiyorum yüzyüze ücretsiz destek aldım bir çok kez gittim her konuda yardımcı oldu. En son gittiğimde Göğsüm kıpkırmızı olmuştu bebeğimi kucağıma alamaz olmuştum ağrısından saolsun masajla çözdü anamdan yeni doğmuş gibi oldum.
tekbasimabakiyorum Masalkizinannesi meme reddinin sebebi tazyikli süt ve emzik. Emzikleri kaldırdım zaten, uzun süre vermeyeceğim. Tazyikli sütü de sağınca daha da çoğalıyor, çok sinir bozucu
34212 tekbasimabakiyorum sağım işi iyce çıkmaza sokuyo bnde de tayzik sorunu vardı hala var ama bebek biraz büyüyünce başetmeyi öğreniyo. Yatarak ya da sırtınızı geriye yaslanarak emzirmeyi deneyin. Emzirirken dik durdukça akış hızlı oluyor.