Yasemnoral Kızlar oğlum 5 aylık diş çıkarıyor galiba çok huysuz. Dişinin önünde de beyaz bi kabarcık var. Evde rahatlatmak için doğal neler yapabilirim?
Imau Yasemnoral zeytinyağı içine karanfil ez beklesin biraz özleşsin yani.. Doğal olarak herkes çokkk memnun kalıyor çok fayda ediyor. Damaklarına parmağınızla sürün ara ara
SusamTanesi26 Yasemnoral biz tetagil ve dentinox jel kullanıyoruz onun dışında eline diş kaşıyıcı verebilirsiniz yada parmak fırçalarla siz kaşıyabilirsiniz
Ebrushkaa Yasemnoral zeytinyagina 2 damla karanfil yagi karanfil yoksada zeytinyağı sürün ben tetagilde aldım akşamları sürüyorum bazen keyfi yerindeyse hiç sürmüyorum
Zumra_Fatma Imau acaba anlatir misiniz zeytinyagli zencefili benim kizimda 7 aylik 20 gunluk iken cikardi simdi diger disin agri kesici bile ise yaramiyor artik
Cansutplk starwomen ben Bi kür yapmıştım aşırı iyi geliyordu oğluma. Zeytinyağının içine karanfil ezip koymuştum 1 gün boyunca beklettikten sonra sürüyordum yalnız dolapta bekletin soğuk olması daha çok rahatlatır
ElfAlparsln Yasemnoral herşeyden önce bağışıklığını güçlü tutmanızı öneririm emiyorsa siz çiğ sarımsak yutup sütünüzün bikrobiyotasını güçlendirip sık sık emzirin bağışıklık zayıf olduğu zaman bu süreç biraz daha sıkıntılı geçebiliyor ateş ishal gibi onun dışında evde karanfille karıştırdığınız zeytinyağı ile sık sık masaj yapabilirsiniz 🌸
AlpEreniimmm SusamTanesi26 yinede siz bilirsiniz ama şu jellere hiç iyi demiyorlar içeriğinde zararlı maddeler varmış sadece söylemek istedimm😊
Snmazra Diş kasiyici kullanıyorum ama şu zeytinyagi karanfili deneyeceğim çok huysuzlaniyor belliki ağrısı acısı var yavrumun benimkide 5.5 aylık ama beyaz bı kabarcık dışında bişey yok sanki daha var gelmesine hayırlısı bakalim
Sibelmuc Snmazra Zeytinyağı karanfille 7 aya geldik. 2 aydır kullanyorum şükür daha uykusuz gecesi olmadı iki üç güne patlayacak
Zhrmstf Snmazra tetagil, calpol, karanfilli zeytinyağı hepsi boş geldi malesef bize. 3 gündür çektiğimizi Allah biliyor bugün ateşi düştü çok şükür de az da olsa rahatladık🥲umarım siz kolayca atlatırsınız
ElfAlparsln Zhrmstf bağışıklığını güçlendirmenizi öneririm bu süreç zayıf bağışıklı bebeklerde maalesef biraz daha ağır geçebiliyor 🌸
Bayanseker Yasemnoral bi doktorun sayfasında görmüştüm soğan suyunu buzdolabında sogutup parmağınızla diş etlerine sürün rahatlatır diyordu biz daha o döneme gelmedik ama gelince ihtiyaç olursa mutlaka deneyeceğim doğal antibiyotik hem
Sinem57 Bayanseker daha ek gıdaya falan geçmedi soğan suyu karanfil falan yazılmış ama sıkıntı olmasın bnmd oğlum 5 aylik çok huzursuz huysuz bnd tetagil sürüyorum b8r de calpol
Bayanseker Sinem57 bence tetagil ve calpol kullanabiliyorsa diğerlerini de kullanabilir 5 aylıkken ek gıdaya geçen bebekler de var ayrıca soğan suyunu içecek kadar vermeyeceksiniz sadece parmaginizla masaj yapacaksınız zeytinyağını da doktorlar gaz için de günde bir çay kaşığı verebilirsiniz diyor daha küçükken bile o yüzden bunların bi zararı olacağını düşünmüyorum yine de siz bilirsiniz tabi
1bahar Yasemnoral canım benim kizim 1 yaşında 5 6 aylıkken dişleri senin dediğin gibi kabardı beyaz oldu ama hala gelen giden yok öyle kaldı
Minnakbebik 1bahar benim bebeğim de diş çıkardı ama öyle bi kabarma olmadı. Resmen çizgi şeklinde bi çizik oluştu. Kanlandı diş çıktı. Tabi bir buçuk aydır falan çekiyor
Mercosey Yasemnoral meyve süzgecinde yoğurtlu meyve donduruyorum çok rahatlatıyor siznki ek gıda almıyorsa anne sütünü dondurabilirsiniz. Karanfil kürü çok güzel rahatlatıyor anında. Zeytinyağının içine 10 tane karanfil ezip buzdolabında bekletiyorum. Elimle ya da kulak çubuğunu o yağ ile ıslatıp uyguluyorum.
Sinem57 Bayanseker biliyorum canım zeytinyağı bnd veriyorum ama soğanın sürülmesi bile zarar verirmi gaz falan yapar mı diye düşündüm biz ek gıdaya geçmedik ondan sordum
Cudi-27-Bhr-24 Benim bebeğim 2 aylık 20 günlük dişi kaşınıyor çok huysuz ve az emiyor diş etinde beyaz bir kabarcık var ne yapmalıyım ateşi yok
Ecemce Cudi-27-Bhr-24 bizdede vardı şuan 4 ayligiz hala devam ediyor. Eline ne verirsek ağzına götürüyor ağzı çeşme gibi salya akıyor.