Emily37 Biryigitannesi06 valla canım ben resmen evi götürüyorum eşimin memleketine giderken😂😂 sadece küçük bi çanta oğlumun ilaçları,derecesi osu busu oluyor.kıyafetler için ayrı bavul falan derken arabanın arkası doluyor🤦🏻♀️Bu yıl bide kız eklendi.kısmetse yaza memlekete gidicez eşim şimdiden abartma diyor ama ben kendimi biliyorum 10 bavulla giderim gene😂😂😂yol için bebeğimi oyalayacak oyuncaklar falan al.ilaçlarını yediklerini içtiklerini mutlaka bulundur yanında
Biryigitannesi06 Emily37 aboooo 1 di 2 oldu enişteye söyle kamyon tutsun bacım o zaman 😂 bende senin gibiyim normalde ama 4 günlüğüne gidecez ya pek abartmayım diyom
babygirl35_ Biryigitannesi06 benim ablamın kaynanası da ablama yapmış evi taşırken bulduk. Daha önce başkasına da yapmış zaten. Allahım mübarek günde uzak etsin öyle insanlardan
Biryigitannesi06 babygirl35_ bacım Allah uzak ediyoda benim adam yakın ediyo 😒 Allahım yaptıkları bütün kötülükleri karşısına çıkarsın ya ne diyim ki
Biryigitannesi06 MelindaMelisa amin inşallah bacım benim ❤ sen dua ette kavga etmeyelim kaynanişkomla 😂
Emily37 Biryigitannesi06 valla eşim araba bakıyor bir süredir geçen gün bildiğin transporter tarzı arabalara bakıyordu😂😂😂bizi ancak paklar bu tarz bi araba dedi bana🤦🏻♀️Yada kendi arabayla gidip bizi uçakla yollayacakmış arabanın heryerine ancak sığarmış eşyalar😂😂😂valla bacım o lazım olur bu lazım olur derken çok eşya oluyor.ben 2 günlük tatile bile giderken 2 bavulla gidiyorum😂😂😂😂
bernaasn Bol zıbın atlet alt,ust,uyku tulumu,ateş ölçer,pişik kremi,calpol,ızotonık ve enjektor burun temızlıgı ıcın. Gerısı kıyafet bez alt acma ortusu oyuncak kıtap va oyalanacagı seyler
Noname21 Biryigitannesi06 anlara İzmit nasıl altı saat sürüyor biz ankaradan İstanbul’a 3 buçuk 4 saatte geliyoruz
Biryigitannesi06 Noname21 bacım malum çocuk olunca 10 saat bile sürer 😂 eşime sordum arabayla 5 saatte gideriz diyo
Biryigitannesi06 Zeliff valla doğru diyon bacım orda dışarı çıkmaya kıyafet eve gelince ayrı kıyafet gece yatarken ayrı kıyafet bende 4 çanta sadece oğluma hazırladım 😂
Emily37 Biryigitannesi06 yok kız karışırmıyım asla karışmam😂😂alsın kocaman araba memlekete gidince dönüşte kışlık yiyecek getiriyorum en azından artık daha fazla getiririm😂😂😂
Balkizinannesitugce Biryigitannesi06 bebeknicin mama bez şu islak mendil yedek giysi geri kalan hersey para olunca alınıyor taşımaya gerek yok
Zuzua Biryigitannesi06 valla bn surekli gidyorum senede 3 defa filan . Oglum suan 2.5 yasinda. İlk defa bu sefer. Bi sirt cantasi o bi sirt cantasi ben. . . Bu zamana kadr gtrdum hep ama ciddn kullanmiyordm cok kiyafet gotryodum . Bide gereksiz insanlar laf yapiyorlardi valizleri gorunce. Smdi gldi aklima sinir oldum gne .