Deletedmom200 Hayirli aksamlar 11 aylık kızımın burnu tıkalı burun aspiratü var ancak o kadar zor oluyor ki artik aglamasi da cabası daha kolay bi cozuku olan var mı acaba
Fneva Deletedmom200 bir zaman sonra gerçekten burnu aspire etmek çok zor oluyor serumu sıkıp kendisinin akmasını bekliyorum ben mecburen
demetdemircioglu Deletedmom200 şırıngayla tek tek burun deliklerine serum sık bırak aglarken falan cikiyor zaten 😊
Defne_123 Deletedmom200 şu sprey şeklinde burun damlaları war bebekler için ben onu burnuna sıkıp yüz üstü yatırıyorum snra bir iki yapşırmada çıkarıyor aspiratörle falan uğraşmıyorum kendisi çıkarıyor spreyden snra
Deletedmom200 Fneva demetdemircioglu ah ah bende oyle yapiorum ancak kızım o ladar cadıki burnunu sildirmiyor bile sanki. Cıkanlar altın aktıgo gibi geri çekiyor 3 haftadır tekrarlayan oksuruk burun tıkanıklıgı var ben anlamadim kış baslaamdan hastalik basladi bizde 😕
demetdemircioglu Deletedmom200 ben normalde 2.5 cc sikarim 1 dleoge ama çok doluysa 5 cc ozaman cesme gibi akiyo diger burundan geri gitmesi mumkun degil🙈 bide gece basucuna sogani 2 ye bolup koyun oda acar burnunu cook gecmis olsun💗
Deletedmom200 Fneva Onun icerikleriyle ayni olan ilac var ondan veriyorum ancak tekrarliyor bu 3. gun geciyor sonra tekrar basliyor bide nasilsa hep hafta sonuna denk getiriyor 😕
Raaz Fneva benim kızında çok hasta ibremun zero verdi doktor ama reçete de gripteki ağrıyı keser yazıyo bende ağrı kesici diye vermedim ama burun açıyo mu gerçekten açıyorsa hemen vercem kızım çok tıkanık
Ezelim Ben Bruno adlı burun spreyi kullanıyorum (deniz suyu) işe yarıyor bayağı sıkıyorum burnuna çok doluysa kendiliğinden akıyor hemen bide siliyorum hal oluyor
Sena52 Ezelim mesela ne kadar sıkıyorsunuz bende brunobabyi kullanıyorum ama çıkmıyor valla bir türlü
Deletedmom200 demetdemircioglu Bende oyle yapiyim evet tesekkur ederim ecet soganda koyuyorum esim diyor yine kebapcı gibi kokuyor oda 😂bu kız bi acayi kusması bile cok zor cıkanı geri yutuyor hic bisiyi ziyan etmiyor 😂😂
Ezelim Sena52 her burun deliğine bir fis sıkıyorum sonra siliyorum . Tabi daha sonra yine tıkanıyor tekrar aynı şeyi yapıyorum çok tıkalı olursa iki fis sıkıyorum
Eliftubas Raaz İburamin zero soğuk algınlıpı semptomlarının tümü içindir yani ateş,öksürük,burun akması gibi.ağrı da keser fakat tek başına ağrı kesici değildir
Deletedmom200 demetdemircioglu Ay hic sormayın gecen yerden bisi atti agzina gece 2 ye kadar ugrastirdi beni gicik yapior geri geliyor yine yutuyor agzinıda acmadi en sonunda yuttu yine
Ezelim Sena52 hayır canım benim. Benim kullandığım damla değil burun spreyi . Bide adı sadece Bruno (Bruno baby değil) yetişkinlerde kullanabiliyor