Dilara_Nil Benim kızım alerjik 20. Gününde yüzünde çıkanlardan farkedip götürdüm kakası hep mukuslu Alerjik bebeklerin kakası aksine daha sıvı oluyor diye biliyorum Anlamak için 1 aylık süt ürünleri diyetine girin bakalım değişiklik olacak mı
Kucukprens2 Dilara_Nil alerjisi var mı bebeğinizin. Oğlum 2 haftalık yüzünde kırmızı lekelerle başladı bugün de mukuslu kaka gördüm
NazifeDemir Dilara_Nil internetten baktım da bazı çocuklarda ishal bazı çocuklarda kabız olarak kendini gösteriyormuş
NazifeDemir Minnakbebik bazen kabız şeklinde de olabiliyormuş alerjik çocuklar. Yani avokado bile yese kabız oluyo
Ftttmm NazifeDemir alerji olabilir bizde de mukuslu kaka oluyordu ordan farkettim. Bence alerji testi yaptırın yoksa bile olmadığını öğrenip ona göre bi yol izlersiniz
Minnakbebik NazifeDemir yeğenim öyle bebekliğinden beri bağırsak tembelliği dedi doktoru. Bebeğim alerjik o da mukuslu sıvı yapıyor
NazifeDemir Minnakbebik doktorumuz bağırsak tembelliği yok dedi. Kakası her gün geliyor. Problem kakanın bağırsakta çok kuruması
Benanneoldummm Minnakbebik alerjik olduğunu nasıl anladınız acaba? Biz de mukuslu sıvı kaka yapıyoruz gaita verdik ama çiş karışmasın dediler muhtemelen karıştı bilmiyorum negatif çıktı. Herkes de o testler 2 yaşından önce doğru sonuç vermiyor diyor. Siz nasıl emin oldunuz ne zaman emin oldunuz acaba?
Mercosey NazifeDemir alerji testi 5 yaşından önce doğru sonuç vermez. Ama özellikle siz bir şey yediğinizde kabızlık yaşıyorsa olabilir. Bol bol su için. Kaç aylık oldu şimdi