Mylovelovemom Kızlar bildiğiniz kaliteli, dayanıklı çantaları olan marka önerir misiniz? Bin- bin beşyüz bütçe ile
starwomen Mylovelovemom Bütçenizi bilmiyorum ama mango ve stradivariusun çantalarını kullanıyorum memnunum
Mylovelovemom Uykusuzhergeceeee benettonun modelini begeniyorum ama sanki braz buyuk gibi? Bavul modeli cantasini mi kullaniyosunuz? Kullanisli mi?
Asyaveannesi04 Mylovelovemom boynerde guees çantalar calvin kleinler bu ara kodla felan uyguna geliyor
Uykusuzhergeceeee Mylovelovemom ben sırt ve omuz çantası kullanıyorum. Çok model var ya bayağı küçük omuz çantası modelleri de var güzel
Cocolingo Mylovelovemom aldo, beymen, guess çantaları aşırı dayanıklı yıllarca kullan bişey olmuyor , calvın klein 2 yılda deri döküntüsü yaptı hiç memnun kalmadım
Mylovelovemom Cocolingo aldonun buyuk indirimini kaciran ben :P ya bu cantalarda buyuk indirimler oluyo 3 bin liradan bin liraya inmisti almadim simdi yine 3 bin civarina stik guncellemisler heralde indirim olmadan almam oralardan :(
Pol34 Mylovelovemom bi Beymen çantam var 6 sene falan olmuştur zinciri bile kararmadı sürekli kullanırım
Bebegim_28 Mylovelovemom trendyoldan geçen gün 480 tl ye aldım çok beğendim Just polo diye geçiyor, annem çanta da marka meraklisidir çok sever geçen özdilekten aldığı 1000 tl ye çantayı ben trendyoldan 480 tl ye aldım
Mylovelovemom Bebegim_28 aynen ben de trendyoldan falan bakiyorum sitelerin kendi magzalarinda indirim oluyor. Us polo assn canta magzasinda bin 500 trendyolda bin tl falan internette hep daha ucuz oluyor