Balbebeginannesiiii Kizlar akdenizde denize yakin havuzlu bungalov tarzi var mi bildiginiz yerler cocukla gidicez haziran basi gibi
Bilgeebaby Balbebeginannesiiii kamp olarak çıralı çok güzel ama normal yerlere göre yeme içme fiyatları geçen sene yüksekti. Rotanızda var mı bilmiyorum ama çocukla Muğla katrancı koyu çok iyi olur çok müsait çocuklu ailelere
Nzrzvtc Balbebeginannesiiii olimpos a gitmiştik. Orayı çok sevmiştim tabi daha dingin sessiz bi tatil arıyorsanız. Çok bi aktivite imkanı yoktu kafa dinlemelik. Birçok bungalov evler var. Bizim kaldığımız hem yakındı hem de memnun kaldık fakat kapanmıştı sonra şuan baska bi isimle devam ediyor mu bilemiyorum.
Blackeagle Balbebeginannesiiii Türkiye nin en güzel denizi Çeşme de ❤çok güzel yerler oteller var ama otellerin hepsi yarım pansiyon ve aşırı yüksek fiyatlar 😒 Çeşme de yaşıyorum yaşayan için daha da kışın sakinliği ve yazın denizi için her şeye değer ❤
Balbebeginannesiiii Minnakbebik memnun kaldgnz yerlern isimleri ne acaba bize denizi sıg temiz biyer lazim kizim 16 aylik henuzde😊
Minnakbebik Balbebeginannesiiii Önder otelin yanında bungalovlarda kalıyorduk. Sahibi şuan devretti oraya bakabilirsiniz
Balbebeginannesiiii Bilgeebaby tesekkur ederim ama biraz arastirdik sabah ogle aksam disarda ye ic otele yakin paraya geldi galiba otele gidicez
Bilgeebaby Balbebeginannesiiii bebekle fiyatları nasıl olur bilmiyorum ama kamp mantığında zaten kendin yapma olayı olduğu için geçen biz baya uygun tatil yapmıştık. Kadını bir tık yoruyor ama imkanın varsa otel daha iyi bence kamp uzun tatili olanlara daha iyi
Aloneeee Balbebeginannesiiii maalesef ki uygun da otel yok kaç aydır bakıyorum 😔 bulursanız bu bacınıza da yazıverin
Balbebeginannesiiii Aloneeee valla gecen sene alaiye diye bi otele gittik cok memnun kaldik butceniz yeterliyse tavsiye ederim 5 gecesi 16 bin😒