Ipek222 Bir de ben net bi şekilde terbiye olmuştur demedim yanlış anlamayın yukarda da yazdım çişli bez sayısı ve kilo alımı iyiyse memem yumuşak diye can sıkmaya gerek yok bunlar okeyse terbiye olmuştur her zaman öyle olucak değil tabi ki
Gunes789 dikkatbebekvar bilemiyoruz işte tecrübesizlik malesef. Benim de ilk iki ay okadar sütüm vardı ki taşardı sağıp dökerdim yani okadar. Oyüzden sandmki benm sütüm btmez herkes öyle diyo. Halbuki bitermiş işte 1.ay 1.200kg 2.ay 900 3.ay 850 gr almş çocuk 4.ayda 100gr almş belki 150 düşündükçe üzülüyorum. Doktora diyorum kilo almadı olur diyo geçer başka doktor bakıyo iki haftadır kilo almamş evet diyorum süt diyeti yap. çocuk okdr ağlyoki süt diyeti bile yaptım sırf bu yüzden. Doyunca sustu çocuk😞😞
dikkatbebekvar Gunes789 böyle giderse ben de bu ay alacagı kilodan cok korkuyorum. Ama cok sükür ki kilosu önde bebegimin az alsa da gelişimini etkilemez
Merhaba05 dikkatbebekvar evet işte şimdi uğraşıyorum 120 içse şükrediyorum. 6 aylık bebek için az ama napiyim böyle böyle alışacak diyorum. Dün bana kuafördeki manikürcü bile emiyo dimi? Diye soruyo. Yok dedim en pahalı mamayı alıp veriyorum mamayı içtikten sonra canım isterse emziriyorum dedim. İnsan dayanamıyo. Sanki kolay yanında sıcak su mama biberon taşı karıştır yap vs. Emerken ne kolaydı istediği zaman aç emzir. Ama insanlar saygısız hadsiz işte
dikkatbebekvar Merhaba05 aynen insan ister istemez baskı hissediyor üstünde mama verirken. Ama ben de cok umursamamaya calısıyorum.
xtutku Nurellaa_ çenesi kuvvetlendiği için memeyi çok daha sert boşaltıyodur memelerin dolhun olmaması süt olmadığı anlamına gelmez korkma çiş takibi yapabilirsin emin olmak için
Nurellaa_ Merhaba05 işte emin olamıyorum emiyor ama emme süresi kısa. Bir bakıyorum bazen çok güzel emiyor aralıksız,sonra ki emzirme de bakıyorum sinirleniyor ağlıyor vuruyor. Red mi yapıyor süt mü azalıyor ne oluyor anlayamıyorum
Merhaba05 Nurellaa_ işte o yüzden çişli bezine ve kilosuna dikkat edin bi müddet. Eğer çişli bezi azsa ve bezleri dolu ağır değilse takviye yapabilirsiniz