Bizim doktorumuz BLW yöntemini ve bebeğimizin 7. Ayına girmesini beklememizi önerdi biz de aynen bekledik 7. Aya girince ek gıdaya başladık fakat ben henüz BLW yöntemle vermiyorum. Biraz panik biriyim o yüzden şu an klasik yöntemle başladım, birkaç ay sonra BLW ye geçmeyi düşünüyorum. Fakat gıdaların verilişi olarak BLW tablosuna uymaya çalışıyorum. Şu ayda şu verilir şu verilmez gibi gibi.. 3 gün kuralına da uymaya çalıştım. Sebze ve yoğurtla ile başladım. Brokoli, enginar, bal kabağı, havuç, patates şeklinde. Buharda haşlama aparatı aldım şu çeliklerden ve gayet kullanışlı bir ürün kesinlikle öneririm, buharda haşladığım sebzelere Zeytinyağ ekledim. Çeyrek haşlanmış köy yumurtası sarısı da verdim zamanla artırdım. 3 gün kuralı ile uygulayıp denediğim sebzeleri zamanla bir arada da verdim. Atıyorum Örneğin kabakla patatesi birlikte verme gibi. Çorba olarak yayla çorbası yaptım, tarhana. Organik Bebek irmiği ve keçiboynuzu unu aldım. Ara öğünde muhallebi yaptım. Buna ilave olarak güzel muhallebi tarifleri var YouTube da. Bu şekilde ilerliyorum. Evladım 8. Aya girecek inşaAllah birkaç gün sonra.