Bugleminannesi28 ElizzAda aaa valla çok iyi korkuyorum cekmesinden veya çok erken mi kemikleri vs. Herşeyi hassas diye
Asyaveannesi04 Bugleminannesi28 deldirmeyi düşünmüyorum, 15,5 aylık kendi bedeni aklı erdiğinde kendi deldirmek isterse deldirir, çevremde görüyorum yara olup enfekte olan, kıyafete takılan, küpenim topunu yutan gerek yok
Bugleminannesi28 Asyaveannesi04 ben deldirmeyi düşündüm istemezse kendi kendine kapanıyor zaten ama erken mi bilmiyorum postta da deldirmeyi düşünenlerden genelde fikir istedim
livanurvealpinannesi61 Bugleminannesi28 6-8 ay çok erken. Çocuk cerrahları 4 yaş altına önermiyor özellikle diş döneminde çok riskli kulağını falan çekiyorlar. Benim kızım 3.5 yaşında ben bile henüz deldirmedim. Gereksiz buluyorum büyüyünce isterse deldiririm.
Bugleminannesi28 livanurvealpinannesi61 yani bilemedim küçükken deldiren çok var tabi dış dönemi oluyor ama ben çok görüyorum etrafımda ve çok aglamadiklari için kolayda oluyor o yüzden merak ettim
Ayse361 Bugleminannesi28 13 aylığız 1 buçuk hafta oluyor deldireli sadece adamı yabancı gördüğü için ağladı delindşkten sonra öyle çok ağlaması 2-3 dk feken ağladı
Bugleminannesi28 Ecekan ben zaten olacak diye birşey demedim posta zaten deldirenler yazıyor ben de deldirecegim için soruyorum saçma yorum. Teşekkürler
Zlm Bugleminannesi28 kapanmiyo dıştan kabuk olsada içi delik kaliyo üstelik ben küpe takmıyorum ama her abdest aldığımda delikleri yıkamak zorundayım ve bana acayip eziyet geliyo
Bugleminannesi28 melosta ay evet büyüdükçe insan cesaret edemiyor şuan deldirsem çok güzel olur 😍 ama korkuyorum şuan herşeyi hassas olduğu için yara bere olur cekistirir diye
melosta Bugleminannesi28 annemlere sormuştum ben anlık bşy oluyor alışıyolar demişti hemen inşallah öyle olur senin de
Bugleminannesi28 Show_must_go_on aaa doktor mu söyledi doktor bilgisi çok önemli en çok bunu merak ediyordum
Bugleminannesi28 Hayatbanavaykikivayvay yani etrafımda çok var daha ağzından cekistiren olduğunu duymadim bebeklik dönemi olduğu için orda küpe olduklarinin bile farkında olmuyorlar genelde illa cekistiren de olur canı az acır vs. Diye düşündüm ama bilemedim
Bugleminannesi28 Sltnsare gerçekten çok iyi daha az ağlıyorlar küpe oldugunun farkında mıydı orayı çekiştirip durdu mu
ElizzAda Bugleminannesi28 derdirdik çıktık ağlaması bitti . Bir arkadaşım 1,5 yaşında deldirdi zor zaptettim çıkarmak istiyor demişti. Size kalmış.
Bebikciikkk Bugleminannesi28 kızım 6 buçuk aylık bir yanım bayrama deldir diyor diğer yarım daha küçük canı acır dedikleri gibi kulak çekmeside var korkuyorum o yüzden yaşı dolunca falan deldiririm artık
merkursavascisi_06 Bugleminannesi28 ya her şeyi çekip duruyor kulağındaki küpeyi de çekiştirip kendine zarar verebilir diye korkuyorum benim kızım da 8aylık ama daha deldirmeyeceğim😥
Kumpr Bugleminannesi28 kızım 11 aylık bende deldirmek istiyorum ama uykusu geldiğinde ensesiyle ve kulağıyla oynuyor o yüzden erteliyorum. İkizler oğlum da kızımın saçına bandana toka taktığımda sürekli dikkatini çeker çekiştirir 🥹 kesin küpeyi de farkedip çeker diye korkuyorum
_adennil Bugleminannesi28 benim kızım da 8 aylık şuan 1 buçuk ay önce deldirdim, hiç bi sorun yaşamadım büyüdüğünde deldirmek daha zor olacağı için erken deldirdim. Kulağındaki küpeden haberi bile yok oynamaz hiç ayrıca küpe o kadar kolay çıkan bişey de değil özellikle eczanede takılan baya zor çıkıyo çıkarıp yutamaz yani eğer düşünüyorsanız deldirin bence