ballibebekannesi Erdem23 benim kızım da 4 aylık oluyor salı günü bebişlerinizin boyu kilosu kaç acaba çok takılıyorum ben ağlıyor diye mama ver diyorlar üzülüyorum
Poyrazsema Erdem23 Bizde yeni yaptırdık hiç bi şey olmadı aşıdan gelince calpol verdim her bebekte aynı etkiyi vermiyor 🤗
ballibebekannesi Hulyaa12 Mercosey Tazeanne29 Ateş huysuzluk olacaksa yandım aşıyı olup memlekete gideceğiz 18 saat yolculuk var 😞 Kilosu iyimiş hülya maşAllah bende salı öğreneceğim kilosunu 3 aylıkken 6400 dü ama az almış dedi çevrem 700 gr aldı halbuki mama vermeyi de ciddi düşündüm😔
Tazeanne29 Benim kuzumu aşı mahvetti, yavrum 2 gün ateşlendi ve huysuzdu. Uyumadı da. Calpol bile etki etmemişti. Üzülmüştüm çok :(
Hallagalley ballibebekannesi Bende sizin gibi düşünüyordum bir kaç gün öncesine kadar kv yüzünden aylık 700 gr aldıysa gayet yeterli doktorumuz bize öyle söylemişti 💕
Erdem23 ballibebekannesi ballibebekannesi bence kilosu gayet iyi benim bebeğimde 700 gram almıştı doktor çok iyi almış dedi ben düşünmedim hiç mamayı
Mamaaaaa ballibebekannesi Daha neler benim kızım 3 ay 15 günlük 6 kgdı kiloları gayet iyi böyle saçma sapan seyleri takmayın, bebeğim doyuyor biliyorum çünkü kendi çekiliyor memeden, sağlıklı olsun da gerisi hallolur
Mercosey ballibebekannesi bizde ateş oldu ama 1 gece oldu parol verdim sonra bir daha vermem gerekmedi.
Seri2145 Erdem23 korkmayın sürekli ateşini kontrol edin ateşi olursa 4 saatte bir calpol verin her bebekte aynı olmayabilir kimisinde ateş olurken bazılarında olmaya biliyor
ballibebekannesi Hallagalley bide çevrem sussa simdi stresliyim sonuçta her ay azalacak alacağı kilo yine doymuyor mu acaba konusu olacak
ballibebekannesi Erdem23 etkileniyorum yorumlardan hemen başlıyorlar aç mı kalıyor acaba demek ondan ağlıyor diye
Hallagalley ballibebekannesi Canım benim sen onun annesisin bebeğini en iyi sen anlarsın💕 laf anlatmaya çalışma enerjini boş yere harcama düşünmeden konuşan insanlara 🐿️
ballibebekannesi Mamaaaaa öyle tabii az önce bile ağlıyorsa doymuyordur muhabbeti geçti artık enerjim de tükendi gülüyorum olaylara😂
dikkatbebekvar Erdem23 canım telaslandırmıyım ama benim bebegim 4 bucuk aylık bi tek 4. Ay asısından etkilendi. Ates yapmadı ama gece uyumadı cok huysuzdu. Diger asıları anlamamıstı bile.