canparelerim Deryadeniz63 1aylık bebeğe şekerli su mu tavsiye ediyorsunuz şaka mısınız🙄😱 ilk 1sene şeker ve tuz yasak bebeklere.
Deryadeniz63 canparelerim valla benim doktorum günde 1 damla verebilirsin dedi ve faydasında gördüm açıkçası niye yalan söyleyim yani
Mecee Şekerli su gene iyi benim karşı komşum her güne yeni bir cehaletle bana akıl veriyor bugünkü şekerlı suyun içine muz ezip vericekmişim çocuğum daha 1 aylık.. sözün bittiği yerdeyim
Deryadeniz63 Dellengec kara yilan tavsiyemi verdim ben uyguladığımı söyledim sazan gibi atlıyorsun gören diyecek doçent doktordur 😏😂
canparelerim Deryadeniz63 doktorunuzda çokbiliyormuş valla pes, hangi doktor bunu der tavsiye eder onada şaşırıyorum ama varmış demek ki öyle doktorlarda dediğinize göre.
Esraerdemserin ozggee2 oğlum üç buçuk aylık hala var. Doktor normal olduğunu söyledi. Başka bir hastalık belirtisi yok çünkü çok şükür. Siz yinede hekiminize gittiğinizde danışın bence. Normal olduğu gibi birden fazla sebebide olabilir
Glrrabia1 Dellengec akıl almayacak bir şey göremiyorum doktor kontrolünde bu şekilde ilerledi sizi ilgilendiren bir konu değil bu soruyu soran kişi cevaplasın herkese saldırmışsınız