babykalamar mrvunal13 ac degilse gazi yoksa uyku gecisidir ama ac olmadigindan emin olun cunku ac cocuk surekli uyanir tok cocuk uyur
mrvunal13 babykalamar kilo alımı iyi diyor doktor nasıl anlıcam emiyor emsikten sonra kendi bırakıyor memeyi
-Senaninannesi- seherkocoglu gecenin bir yarısı sanki 20 saat uyumus gibi uyanip tepiniyorlar yataklarinda oyun istiyor kucak istiyor abooo ne fenalar
seherkocoglu -Senaninannesi- aynı ben valla çocuğa dokunamıyoruz pırt diye stıyo 4 aylık bir kere kusmadığını görmedim ve fışkırarak birde
Hi-Mom -Senaninannesi- İnşAllah biran önce düzelirler çok üzülüyorum doyuyor mu,kusunca acıkıyor mu sürekli bunlarda aklım
seherkocoglu Hi-Mom aklında olsun günde 5 kere bez alıyosan rahatla ya da yok anam ben sayamam diyosan en az 600 gram alıyosa ayda rahatla
-Senaninannesi- Hi-Mom merak etme aciktigindan yaygarayi kopariyorlar o zaman anlıyorsun ac mi deilmj sadece hayatı kendine stres haline getirme zor napalm ama balayu zamani gelince cok sevimli oluyorlar sipalar 🥰😍😍
Asil2023 Benim bebeğimde 2 ay 21 gunluk. Gece saat bası uyanma, meme reddi, mamayı aglayarak içme hersey var😬 gece 3.30 dan beri uyanık asla uyumuyo😢 Senınki en azından emip uyuyomus benimki sadcee aglıyo inliyo
Asil2023 Sallıyoruz sürekli gerçekten yapacak da bısey yok kolik bizimki gecene kadar boyle devam edecek. Bıde atak haftasında su an meme reddi de basladı hayırlısı artık. İki ayda yaşlandık ama 🥹