[silindi] Merhaba, menenjit aşısı yaptırdınız mı? Hangi aylarda ve kaç doz yaptırdınız? Yan etkisi oldu mu?
thecamellia [silindi] nimenrix 13. Ayda bir doz olduk şimdide 25. Ve 28. Aylarda bexora olucaz iki doz yan etki olmadı
Melis1706 [silindi] 7. Ayda yaptiricam suan 5 ay 19 gunluk nereden yapiliyor menveo ve bexero bize yazdi doktorumuz internette uyluktan falan yaziyor
Irmakmelegim [silindi] menenjit aşılarına 3. 5. 7. 10. 14. 16. Ayda bitti şuan 20 aylık kızım bunu aslında doktorunuz belirliyor dozunu takvimini
oglumubeklerken [silindi] 3.ay beksero ilk doz 5.ay beksero 2.doz 8.ay nimenrix 1.doz 14.ay beksero son doz ve nimenrix son doz Yan etki yasamadik
Meteee 7 ve 9 da bexsero yaptırdık 13. Ayda bexsero ve nimenrix yapricaz inşallah şuan 11 buçuk aylik
thecamellia cennetkokuluyavrum özel doktorumuz söyledi bize sağlık ocağı karışmıyor özel aşılara ama aşının ismini söyleyince yazıyor özel doktorunuz ismini aylarını söyledi sağlık ocağı doktoruda yazdı
A_12ynr cennetkokuluyavrum yazılma diye bişe yok iki tane markası var hangisni vurdurcagin sana bağlı isimlerini diyo sen eczaneden para ile aliyosun
cennetkokuluyavrum thecamellia bende sordum yazmadilar ozele gidiceksin dediler orda takvim belirleniyor biz yapmiyoruz dediler
cennetkokuluyavrum thecamellia hatta rota asisida oda ozelde dediler acikcasi menenjit ve rota bende yan etkileri olurmu diye tereddut icinde kaldim
thecamellia cennetkokuluyavrum evet karışmıyorlar bizim özel doktorunuz hangi aşıyı hangi ayda olucağımızı yazdı sağlık ocağındada aile hekimine söyledim eczaneden almam için yzdı aşıyı aldım götrüsğm sağlık ocağında hemşire vurdu
Denizoglan [silindi] ben yaptırdım hiç bir yan etki olmadı şükür hangi aylarda yapılacağını doktor belirliyor canım bizim 7-9 ve 19. Aylarda bexora 13. Aydada nimenrix olarak belirledi sadece 19 ay aşımız kaldı diğerini tamamladık
Denizoglan Duyguates28 3 aylık bebeğe kalçadan aşı yapmak nedir bir hemşire olarak söylüyorum daha kalça kasları gelişmemiş olduğu için bebeklere kalçadan iğne yapılmaz emilim zor olduğu için fazlaca ağrılı olmuştur bebeğiniz için
Duyguates28 Denizoglan yani o zaman aile hekiminide özel doktorumuzu da uyarmam gerekiyo bu konuda o zaman