Atillaveannesi Birisi_ Eve geldim hastaneden direkt kestim uzundu kimseyide dinlemedim 4 günde bir keserim hiç yüzünü çizmedi eldiven hiç takmadım
Mamaaaaa Uzunsa kes doktor bize kesin çok uzamış demişti 1 haftalık kontrolde bizde kesmeye başladık şimdi de haftada 1 kesiyorum 3 buçuk aylık hızlı üzüyor çünkü
Birisi_ Sedoa_ ben hep eldiven taktım malesef ve 40 i cikmadanda kesmeme izin vermediler eldivenide cikarma diyolar anlamadim
Sedoa_ Birisi_ dünyayı keşfetmesi kendini güvende hissetmesi için ellerinin açık olması lazım çok biliyorlar her şeyi valla 😀😀
Birisi_ Sedoa_ ama benim bebegim çok esniyo bu normalmi eli hep yuzunde ve bastiriyo yuzu kizariyo bide gozune giriyo eli hep
Lilybaby Birisi_ ay bu melekler de bebekleri güldürüyo ağlatıyo tırnağını da mı kesiyormuş 😁 altını alıp uyutsa bi de bari
Sedoa_ Birisi_ benim bebeğim de hep öyleydi hatta kaç kere çizdi yüzünü ufak tırnak köşeleri unutmuşum ama doktorum ısrarla asla takma dedi ki okuduğum kitaplarda da öyle yzıyordu hep. Şimdi 4. Aya gireceğiz çizmesi çok az
Birisi_ Sedoa_ bebekler elinin kolunun ne zmn farkina variyo acaba ben emzik verirken eliyle elimi itiyo resmen agzina dogru
Hbpx Lilybaby ahahah çok güldüm buna 😅 eskilerin çocuklarına ondan kolaymış heralde bakmak. herkes En az 5 tane doğurmuş 😅
Sedoa_ Birisi_ 3-4. Ay civarı parmak emme başlıyor ama o itekleme refleks o kadar iyi kontrol edemezler.
Hbpx Birisi_ doğumu son haftalara kaldığında tırnaklar uzun olur derler ama ben 37+6 da doğurmama rağmen uzundu
Birisi_ Hbpx ben 41. Haftada dogurdum kesmeme ozin veemediler melekler kesiyo dedi bende gozlemledim tirnak parmagina yapismis bunlar kopmasini bekliyo bahane uyduruyolar bidahaki cocugumu 15 yil sonra bu evden tasinmadan yapmiycam
Hbpx Birisi_ 😅😅 kesilmez mi ya hep o büyükler Ve bitmeyen Biz sizi öyle büyüttük lafları 😅 Benim bebeğim hiç eldiven takmadı o yüzden hastaneden eve gelir gelmez kestik
Atillaveannesi Birisi_ Sokmaz ama istersen eldiven de takabilirsin için rahat etsin yada kundak yap ellerini