1aysekaplan alev1 sadece emziieyorum sizinki bana fazla geldi normal sınır aralığıninda üstünde sizinki tabi yakından bebeğiniz nasıl gözüküyor bilmiyorum ama 😂
1aysekaplan mucizem_200921 bende öyle düşünüyorum hareket ettiği zaman düşer diue ama bazı bebekler daha çok aliyo büyüdükçe oda var 😂
sadekahve_bitter 1aysekaplan maşallah diyeceğine anne hiç takma kafana Zayıf olunca da zayıf diyorlar ne yapacaz Bi diş çıkarmaya hareketlensin kalmaz kilosu Genetik olarak iri aileyseniz de iri gider. Biz ailecek iriyiz mesela hiç bi dr kilolu demiyor irisiniz normal diyor
Deletedmom_110 1aysekaplan 3 ay 4 günlük 7 kilo 60 cm bana hiç öyle demedi kuzum bence normal sadece anne sütü besleniyor oğlum
cydcvk 1aysekaplan benim kızım 3 aylıkken 7200 dü. 1 yaşındayken 7800 dü 😂 şu an çöp şiş gibi 3 yaşında
Kaderracar 1aysekaplan yarısını kesip alayım mı fazlasını deseydin. Ne biçim konuşmuş doktora bak. Maşallah yaramış sütün şifa olsun kuzuya 🌸
Beriska 1aysekaplan benim kızım da 3 aylık 7 kiloydu kimse iri falan demedi. Şimdi 18 aylık olacak anca 11 kilo oldu zayıf bir bebek. Sonradan kilo alımları yavaşlıyor merak etmeyin
ikicanpareannesi Sadece anne sütünden kaynaklıysa endişe etmeye gerek yok demişti hemşire , zaten o kiloyu veriyolar yürümeye başlayınca ek gıdaya geçince vs .. 😊
sinoli 1aysekaplan Bizde 2 gün önce gittik 3 ay 9 günlüğüz 6 kilo 100 gram gayet normal dedi doktor, bence abartmış sağlık ocağında ki bu aylar da zaten aldı aldı diğer aylar da daha az alacaklar.
Bebekcey 1aysekaplan 3. Ayda 7200 gr geldi oğlum doktor normal dedi ? Bize normal dediyse sizin de normaldir
Karacannnn 1aysekaplan tombul değil gayet ideal kilosu inşallah böylede devam eder.oğlum üç aylıkken 7.120 gramdı sonra hastalıklarda meme redddiydi kilo aşımı yavaşladı şu an 7.5 aylık ek gıda döneminde ağzına lokma sokamıyorum alerjik olduğu için iştahsız takip edeceğiz doktorla durumu.o yüzden hiç dert etme canım 💋
TubaB 1aysekaplan benimki 3 aylıkken 6850di 😅😅 şuan 4 aylığız 7600🙈 Doğum kilosuna göre fazla mı az mı karar veriliyor galiba kaç kilo doğdu?