endlesslove Geçen hafta cumartesi günü almıştım yani br hafta oldu. Bugün kokladım İçinde balık kokusu var yani daha önce koklamak hiç aklıma gelmemişti, içeriğinde omega yok neden bu koku acaba bozulduğu için mi bilen var mı ? Yoksa gerçek kokusu bu mu
ertus26 endlesslove bende onu kullanıyorum kokusu hep ayni balık yağı gibi kokuyor siz üretim tarihine son kullanma tarihine de bakın ama suan aldım kokladım dediğiniz gbi kokuyor normal bence
Ummahanaydn endlesslove canım bede hipp kullanıyordum ama son olaylardan sonra bide doyurmadığı için bebelac golda geçtim çok güzel kokuyor ballı süt gibi kokusu ve tadıda öyle şeker yok içinde ama hippten tatlı tadı doyuruyorda ayrıca ben memnun kaldım 🌸
espalp endlesslove omega yok ama balık yağı var içinde o yüzden öyle kokuyor olabilir. Ben de hipp kullanıyorum ama balık kokusu baskın gelmedi hiç bilemedim🤷♀️
Bernaebu endlesslove iconde balik yagi var diye biliyorum bizde kullandik okumustum ama tam da eminnolamadim şimdi
endlesslove ertus26 bakmıştım hepsine sıkıntı yok merak ettim çocuğuma yanlış bişey içirmek istemedim çok teşekkür ederim 🥰
mutludilek [bilinmeyen] o mamaların içeriğinde metaller var ondan öyle kokuyor çok önermem size. o metaller de bir sürü beyin hasarına sebep olur bence vermeyin
BalYapanSinek mutludilek mama vermek zorunda olan anneler var burada. Biz de istemeyiz anne sütünden başka bir şey vermek evlatlarımıza. Ama mecbur kalıyoruz bazen. İçimizi rahatlattığınız için teşekkür ederiz!
endlesslove mutludilek Sütüm yok aç kalmasın diye mama vermek zorunda kalıyorum, başka bir öneriniz varsa onu deneyeyim kızım 4 aylık mamadan başka ne verebiliriz? Zaten mama verdiğim için çok üzülüyorum bu derdime doktorumuz da çare bulamadı mama önerdi belki siz derdime çare bulursunuz.
Elaunal mutludilek yorum yapmak içinmi yorum yapıyosunuz sütü olmayan anneler ne yapsın açmı kalsın bebeklerimiz 😞
endlesslove BalYapanSinek Belki kötü niyetli değil ama empati olmadığı için sanırım bu yorumu kolaylıkla yazmış 🤷🏼♀️
endlesslove Ummahanaydn Biz bebelac gold ar kullandık kızım hem beğenmedi hem kabız yaptı hipp verdim üçüncü verişimde yaptı yeşil ve kahverengiysi rengi canım bize yaramadı o :/ kustuğu için thickener kullanıyordum yanlışlıkla ar almışım buda reflüsü olan bebekler için mamaymış thickener zannederek almıştım ziyan olmasın diye bir iki kere verdim ama :/
kirpikuclari Ummahanaydn merhaba canım bizde hipp aldık son olaylardan sonra demişsin ya açıklar mısın içerikte mi bir sıkıntı var ben araştırıp almıştım
Ummahanaydn endlesslove ar mamada reflüsü olan bebekler için bebeğin kusuyorsa iyi gelir diye düşünüyorum canım😊
endlesslove Ummahanaydn Kullandım yanlış alınca ama sevmedi ve dışkısı her zamankinden farklı gelince çöp oldu :)
endlesslove nagehanyorulmaz Aptamil conformile geçmeye karar verdim umarım tuvalet rutinini değiştirmez😊
ceylinnn Siz deyince kullandığım mamayı kokladım çok güzel geldi kokusu. Aptamil kullanıyorum. Hipp için yengem doyurucu değil saat başı acıktırıyor demişti.
endlesslove ceylinnn Doğru bu ay daha net anladım kilo alımı azalmış , aptamil conformile geçmeye karar verdim
endlesslove Elaunal üzülmeyin, Rabbim korusun tüm evlatlarımızı.. sağlıklı olsunlar da mamayla beslemsinler..