Yagmursonrasitoprakkokusu Hanımlar bu yılki fitremizi depremzedeler için çalışan, işini hakkıyla yapan bir kuruma vermek istiyoruz. Bildiğiniz, güvenilir bir dernek, kuruluş vs var mı?
Cigdemss Yagmursonrasitoprakkokusu hiçbiri doğrudan varsa yakınınızda onlara verin. Akrabalarınız içinde varsa ihtiyaç sahibi olan onlara verebilirsiniz
Yagmursonrasitoprakkokusu minderbob manikeneko666 Ben de sizin gibi düşündüm ama belki farklı bir kuruluş da yazan arkadaşlar çıkar iyice fikir sahibi olmak istedim. Sanırım ben de oraya göndereceğim. Teşekkür ederim 🌸
ahmeteminim Tvlerde görmüşsünüzdür, iddef diye bi dernek var, İnstagram fotoğrafının hemen altında bağış linki var. Tıkladığınızda fitre- deprem acil yardım diye seçenekler var
ahmeteminim Yagmursonrasitoprakkokusu yapılan etkinliklerin videoları falan zaten sayfalarında var. İçinize en sinen yeri bulur gönderirsiniz umarım😊
Yagmursonrasitoprakkokusu Cigdemss ya bu sene baştan beridir Ramazan gelmeden depremzedelere göndermeye niyet ettim. Yoksa normalde her sene yakınımda olan ihtiyaç sahiplerine verirdim ama bu sene o şekilde niyet ettim diye başkasına verirsem içim rahat etmeyecek sanki
elmaliturtam İnstagtamda canan_hafiz hanım var derneğide var deprem bölgesine elleri ile teslim ediyorlar her hizmeti o da olabilir bakarsınız isterseniz
en_sevdiklerim2 Umudun atölyesi var güvenilir daha önce afrikaya yemek yollamıştm video gelmişti sadece öneri🌸 instagramdan bakarsn
Cigdemss Yagmursonrasitoprakkokusu doğrudan çevrenizde eşinizin dostunuzun yakını varsa çocuklarını sevindirin
Simy Portologg senden kan istiysen yok da zaten o kizalay sayseninde biz bebeğe kan bulduk sen vermezsin bizde oradan kan bulduk ve bebeğimize kan verildi hayatı kurtuldu sen yaşamamışsin çaresizliğide konuşuyorsun
Portologg Simy depremde evsiz -15 derece de insanlar bebekler sokakta yaşarken onlara cadir satan kizilay mi caresizligi biliyor is adamlarının yaptigi büyük bağışı 100 bin dolar aldiysa 10 bin dolarını cebine katip 90 bin dolarini geri veren bu sayede yillarca vergiden muaf olmasını saglayan kizilay mi caresizi anlıyor at gözlüğünüzü çıkarın artık ya
Simy Portologg ya bı yürü git sen o at gözlüğunu çıkar deprem bölgesinde benim akrabalarım neyim var hangi birine çadırı Kızılay para ile satmış hepsinede çadir ne ulaştı ya sana kemik atan olmadı yorum da yapma benim yazıma defol git boş zihniyet ayrıca her haltı da siyasete bağlama boş zihniyet siyaset yapmak istiyorsan git tuttuğun Parti’nin koluna millet vekili ol istediğin kadar siyaset yaparsın yürü şimdi
sadeturkvatandasi Simy zaten kızılay vatandaşlara satmadı çadırı o zaman infial olurdu. Yardım derneklerine sattı, kendileri de sattıklarını söyledi zaten, ama siz hala satmadı diyorsunuz ilginç.
Simy Portologg vah vah cnm hele belli öyle olsaydı cevap dahi yazmadın nasılda kendini anlatmışsın yazında ilk hakaret edenin kim acaba dönde yazdığına bir bak olur mu “at gözlüğü” dediğin kelime sokak ağzına olurmu kişi kendinden bilirmiş işi hoşçakal birdaha lütfen yazma