Dertliana Merhaba arkadaşlar, 6 yıldır Schafer düdüklü tencere kullanıyordum, miladını doldurdu artık. Yeni düdüklü arayışındayım, fissler dışında kullanıpta çok çok memnun kaldığınız model marka bilgisi verir misiniz please 🥳
tatlibiranneo Dertliana inter kullanıyorum yani ben değil eşim kullanıyor ben korkuyorum 😂 eşim memnun
Pinar_kb Dertliana bende essenso var çok kullandım ama artık lastiğini değiştirmekte işe yaramıyor. Ilk fırsatta fissler alacağım 😊
Dertliana tatlibiranneo Ahahah, bizim de tam tersi. Eşim düdüklü ocaktayken mutfağın önünden geçmez 😁 Ben de azıcık çekiniyorum ama bir büyük kolaylık düdüklü ya, çok seviyorum kendilerini.
Dertliana Dimitrina_kovaceva Emsan fiyat olarakta çok makul, biraz yorumlara baktım da memnun olan kadar olmayan da var diye kararsız kaldım
Dimitrina_kovaceva Dertliana çatal kaşık takımım ve düdüklü tencerem çelik emsan marka. Ben çelik ürünlerde emsan üstüne tanımam 🤷🏻♀️
Dertliana Pinar_kb Ya ben de schaferin lastiğini bir defa değiştirdim zaten ne olduysa değiştirdikten sonra oldu, bir kaç defa hava bırakıyordu kapatmama rağmen, en son üst hava kısmı çıkınca bu bir işaret deyip kullanmayı bıraktım, düdüklü olunca cesaret etmiyor insan.
Dertliana tatlibiranneo Benim yıllar önce ablam patlatmıştı o da havasını almadan açmaya çalıştığı için :) Çok şükür 6 sene aktif kullandım, hiçbir sıkıntı yaşamadım
bebek-kaya Dertliana düdüklü kullanmaktan çok korkuyordum yemek yapınca eşimin işten gelmesiniz bekliyordum gelsin açsın diye düşünün 🤦♀️Korkmaz’ın ürününü aldım çok memnunum korkmadan kullanıyorum