RRaahimee merhaba 10 gün önce sezeryan oldum ve bebeğimi emziriyorum sık sık iştahım fazla yok ama süt olsun diye yemeye çalışıyorum göğsümden süt fiskirmiyo ama yok da değil bana göre bebeğim 2 saatte bı uyaniyo aciktigi için millet tutturmuş sütün mu yok doymuyor mu demeye psikolojim gitmek üzere yani var diyorum süt olmasa hiç durmaz çocuk diyorum öyle süt değil fışkırması gerekiyor diyorlar ☹️
Esraerol-geldi RRaahimee fışkırması normal değil çocuk ememiyo ayrıca sütun azsa bile fışkırarak geliyo tazyikli süt diye geçiyo benim sütüm az fışkırarak geliyo iki göğüsümden çıkan süt 75ml mama takviyesi yapıyorum millete uyup mamaya başlama bence yada sağma şansın varsa sağ bak kaç ml çıkıyo ben Birgün hiç emzirmedim ikisinden çıkan 50ml
Oky RRaahimee gerizekalılar hiç böyle düşünme bazı insanın süt kanalları geniş olur sıktığında fışkırır bazı insanında dar illa bebek güçlü çenesiyle emmesi gerekir 10 günlük bebek ne bekliyorlar günde bir dalanmı emsin doymasa illa bilirsin
Iremnurr_mms_34 RRaahimee canım bende 10 gün önce sezeryan oldum benimde sütüm var ama öyle fışkırmıyor bence düzene girmesi zaman alıyor benimde bebeğim 2. Saate bir kalkıyor emzirirken yoruluyor 10 dk uyuyor uyandırıp tekrar devam ediyorum daha küçük cunku
Aras2801 RRaahimee gunde kac tane çişli bez alıryorsun onu takıp et canım en az 5 6 olmalı. Bebek doymazsa aglar huzursuz olur. Sütünü sagarsan az cıkar. Bebegın emdıgı mıktar kadar sagınca cıkmıyor. Sık sık emzır emzırdıkce artar. Mutlaka gunluk rezene cayı ve bol su ıc. Dısardakı herkse kulak kapat.yoksa basedemzsın. Her zaman sütüm yetiyor dıye dusun
Oguzhanasil2023 Eğer bebeğiniz 24 saat içinde en az 6 Şişli bez yapıyorsa bu sütünüzün yettiğini ve bebeğinizin doyduğu anlamına geliyor Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi
Dyldrm RRaahimee kardeşimle çocuklarımızın arasında tam 9 ay var. Kardeşimin sütü fışkırarak geliyordu Bi sokardı baya tazyikli karşı tarafa fılkırırdı. Ben 9 ay sonra doğum yaptım benimki öyle değildi damla damls akardı. Oğlum 31 aylık şu an. Hiç mama kullanmadı 1 yaşına kadar emzirdim sadece. Ve kendi dengindekilere göre fazlaca da kilo alıyordu. Zaten iri yapılı bir bebekti halada iri yapılı bir çocuk genetik olarak ama kilosu da iyiydi. O yüzden takma canım ancak kontrollerde belli olur ya da günde 6 tane çilli bez alıyorsan o da yeterli sütünün yettiğine kanıt için
happiestMom RRaahimee az falan degildir o milleti kafana takma herkes bir laf yapar sen bol bol emzir bende yeni mama takviyesine basladım 2,5 aylıgız azaldı gibi geldi o psikolojiden cıktım sütüm arttı baslama sakın mamaya falan emzir sen ❤️
Eftelya1Gizem RRaahimee benimde sezaryen olalı 13 gün oldu ilk hafta fışkırma vs bişey olmadı sütümün yetmediğini düşündüm bol sucu beslendim rezene çayı içtim şuan şükürler olsun üstüm sırılsıklam oluyor birde düzenli sağım yapıyorum
Dyldrm RRaahimee tamam o zaman takma kafana ilk çocukta tecrübesiz olunca insan biraz evham yapabiliyor. Kilo alımı iyiyse sütün yarıyor demekki mamayı hiç verme biberonla çalışırsa memeyi bırakır emmez zorlanır çünkü memede. Biberon her ne kadar anne göğsü ile uyumlu olsa da meme kadar olamaz o yüzden sütün varken yetiyprken mama verme hiç
Alpbaby Bende sezeryanlıyım ilk hafta az az geldi sonradan çok çoğaldı bol bol dere otu ve tatlı şeyler yiyorum tek sağımda 2 göğüsümden 160 ml çıkıyo
Ozge3423 Bende sezeryan doğum yaptım bol su için günde 3 litre su tüketiyorum kuru incir ve helvanında oldukça faydasını gördüm tabi en önemlisi insanlara kulaklarınızı tıkayıp yalnızca bebeğinizi düşünün, sağlıkla büyütün inşallah