Rumika Kızım 3 aylık 5 kg. 3 numaraya geçmeli miyim? 2 numarada hala bantlari birbiri üstüne gelecek sekilde bezleyebiliyorum ama izler olusuyor poposunda. 3 numara da buyuk gelir mi acaba diyorum.
Deletedmom_68 Rumika 2 aylık muayenede halen 2 numara kullanıyorduk biz, 6800 idi kilosu. molfixin kalıbı ufak değil aslında çok sıkı mı bantlıyorsunuz acaba
Sebusebu Rumika bantları neden üst üste getiriyorsun anlamadım ya da gözümde canlandıramadım. Sağdan soldan yapıstır tutsun yeter aralarında mesafe olabilir. Bacak kısmından kücük gelio gelmediğini anlarsın iz vs cıkıyorsa
Kbetul Rumika ben hep bir numara büyük kullanıyorum ne bacaklarına ne belime oturmuyor geçmelisiniz bence artık 3 ay 11 günlüğüz 6 buçuk kiloyuz 4 numara bağlıyorum ben hatta bacaklarına hafiften oturmaya başlasın paket bitsin 5 e geçerim
Rumika Deletedmom_68 yo hayır molfixten memnunum aslında, çok sıkı yapmadığıma da eminim göbek kısmını kontrol ediyorum. Popo kısmındaki izler sadece fazla sıkmaktan mi olur? 🤔 Teşekkür ederim cevabınız için ben 2ye devam edeyim bir süre daha bence de 🩷
Rumika Sebusebu bir videoda o şekilde izlemiştim bezin küçük gelip gelmediğini o şekilde anlayabilirsiniz deniyordu.
Deletedmom_68 Rumika molfixi biraz öne arkaya açtırmalısınız. popo kısmında bir katı varbelki o iz yapıyordur. genelde bacak kısımlarından lastik sıkar küçük geldiğinde
Angel00 Deletedmom_39 ilk defa duyuyorum molfixte hiç sızma yaşamadım ben üst üste gelecek şekilde bağlamama rağmen.
Sebusebu Deletedmom_39 yok artık daha neler. Bi yenidoğan iken üst üste geliyordu onun dısında aşırı çiş yapmadığı sürece hiç sızıntı olmadı.
Rumika sglkc çok teşekkür ederim cevabınız için 🩷 aldırdım şimdi 3numara, olmazsa 2 de alırız artık 🧸
c-enfal Bebeğim 7 aylık 10 küsür kiloda molfix 6 numara kullanıyoruz ve çok memnunum . 5 numaranın bantları kavuşuyordu ama bel kısmı tam kavramıyordu zaten bebeğiniz büyüdükçe anlarsınız bence elinizdeki küçük numaraları bitirin sonra büyük numaraya geçin