bireylulannesi Bir şey dicem maşallah diyeyim önce beslenmesi çok güzel,iki yaşında kızım asla kahvaltı yapmıyor yumurta,peynir,zeytin asla yemiyor.Oğlunuzun bünyesi kilo almıyordur çok hareketlidir vs üstelik maşallah kilosu boyu çok iyi.
3subat bireylulannesi aslında benimkide pek kahvaltıcı değil onları muzun içine karıştırıp veriyorum ayrı ayrı versem yemiyor hayatta. Evet oldukça hareketli bir çocuk hiç durmuyor bir sn bile ama işte hergelen birşey konuşuyor insan ister istemez takıyor kafaya
3subat bireylulannesi teşekkürler aslında kilo takıntılı biri değilim sağlıklı çok şükür gelen giden söylüyor hayır ne bekliyorlar onuda bilmiyorum 🤷🏻♀️ sizin kızınız kaç kg acaba
neslyyy Benim oğlumda şuan 13 aylık taş çatlasa 9.500kg dır. Yani 2yaşına anca 11kilo olur boyuda 76 cm banada zayıf bu çocuk diyolar bende kiloyu sağlık mı sanıyorsunuz diyorum kıpır kıpır 1dk yerinde durmuyor diyorum Allah’a şükür akıllı hareketli sağlıklı zayıf ama bedenen ve zihinen hiç bir sıkıntısı yok şükür sende takma kafana ver cevabını sustur zayıf diyenleri
3subat neslyyy benim oğlanda o aylarda aynı kilodaydı. Evet hiç durmuyor ve çok zeki bir çocuk maşallah bir gösterdiğimi hemen alıyor konuşuyor derdini anlatıyor ama yok iy yönleri görmüyorlar nerde eksiklik oradalar🤦🏻♀️
bireylulannesi 3subat inanın bilmiyorum pazartesi günü iki yaş aşıları var o zaman öğrenicem,ben ölçmüyorum uzun zamandır 🫠 elhamdulillah sağlıklı kilo iyi bir şey değil hayatın hiç bir döneminde.
LaMamaDellaCicala 3subat siz zayif diye uzuluyorsunuz ben kilolu diyemi uzeleyim anlamadimki🥴benim oglum sekizbucuk aylik 11 kilo boyu,76.5 biz esimle iri yari biseyiz oglanda oyle olacak diye dert etmiyordum doktorda hersey normal deyince takmadim kafaya ama okuyorum postlari bazen boyle bir yas vs vs ciknca karsima bogazindanmi keseyim diyorum oglumun anne sutu iciyor ek gidada yiyor ama bastan veri boyleydi
3subat LaMamaDellaCicala maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah ama sizde eşinizle uzunsanız normaldir. Ben 165 cm eşim 175 cm öyle aman aman değiliz çok beklentimiz yok ama etraf darlıyor bizi
3subat Demett_k bir oturmaya gidince sürekli aynı muhabbet dönünce insan ister istemez takılıyor yani elimde olan bir şey değil maalesef
LaMamaDellaCicala 3subat bebegim 4200 gr 54 cm dpgdu🥴fena bir dogum banada birsuru sey dediler ama ben bir doktoru dinliyorum.evet iz n ve siskoyiz esimle. Bu arada biz isvicredeyiz ve oglumun yasitlari minnak minnak….yandikki je yandik ilerde
kuzey-21 3subat 26 aylık 11 kilo 86-87 de boyu da çıkıyor. Benm bebeğime de öyle diyorlar hep. Tam kilo alıyoruz hastalanıp hastaneye yatıyoruz tekrar zayıflıyor.
3subat kuzey-21 geçmiş olsun yok bizimkinin maşallahı var çok nadir hasta olur çok şükür Allah’a ama çok sarımsak yediriyorum ondan heralde
canparelerim LaMamaDellaCicala bende sizin gibi 4200kg ve 54cm doğurdum. İlk 6ay sadece anne sütü aldı. 6aylıkken 9200kiloydu.7ayda meme reddi oldu, ek gıdaya da başlamıştık 1ay zar zor emdi sonra tamamen kesildi ve mama+ek gıdaya devam ettik. Sonra hareketlendikçe kiloyu attı. 11aylıkken 12kiloydu mesela, 12aylıkken 11kiloydu. Şimdi 22buçuk aylık ve 12kilo. Korkmayın zamanla hareketlendikçe kiloyu atıyorlar.
canparelerim 3subat sağlıklıysa dert etmeyin, genetiktir ve belli olmaz bide sonradan belki birden atar boyu, kilo almaya da başlayabilir. Hiç belli olmuyor ama bu yaşlarda çocuklar çok hareketli oldugu için kilo almamaları normal(çok aşırı zayıf değilse ve sağlık açısından bi sorun oluşturmuyorsa) ki kilonuzda iyi maşallah dert etmeyin sağlıklı olsun yeter🙏🌸 birde iyi yiyor diyorsunuz maşallah🧿 iştahı kesilmesin böyle devam etsin bi sorun olmaz Allah’ın izniyle😊 benim oğlumda 22buçuk aylık 12kilo 89cm. Benim oğlumda geçen ay 13kiloydu mesela hastalandı 1kilo verdi. Olabiliyor yani tek sağlıklı olsunlar🤲❤️🧿
3subat canparelerim çok şükür Allah’a sağlığı yerinde sağlıklı bir çocuk inşallah birden boy atar kilosunu takmıyorum 😊
iremnaz88 3subat maşallah gene sizinki yiyormuş bizimki 2 yaş boy 86 kilo 13.5 ve hiçbirley yemiyor sadece beni emiyor