Babyboymomm Oğlum 2 aylık sürekli kucakta durmak istiyor uykuyu kucakta uyumak istiyor bırakınca uyanıyor bu süreç geçici mi yoksa alıştı mı offff bütün gün onunla kucakta yatıyorum hiçbir iş yapamıyorum lütfen bilgi verin
Cansucanan Babyboymomm benim bebeğimde öyleydi alışmış bebegin benim bebeğim dahada öyle gece uyanıyor koluma yatmasa uyumuyor yatarsa güzelce uyuyor depremden dolayı yanımdan ayirmadim iyice alisti unuturmaya çalış farklı şekilerde uyutmaya çalış iyce uykusu gelince uyur zaten
edafmo Babyboymomm doktorum ilk 3 ay bebekler alışkanlık edinmezler demişti. Yeni doğduğu için dünya ona farklı geliyor tanıdığı bildiği tek şey sizin kokunuz ve teniniz o yüzden alışır mı diye dert etmeyin
Mervekavves Babyboymomm öyle alıştırdıysan öyle devam eder şimdiden yavaş yavaş bıraktırman gerek ileride bıraktırmak daha zor olur
Babyboymomm Cansucanan gece de böyleyiz evet 🥺 nasıl başka yola alıştıracağım bilmiyorum bırakıyorum ağlıyor kendini kata kata mecbur alıyorum kucağıma
Cansucanan Babyboymomm 3 aylık olunca geçiyor benim bebeğimde geçti şükür bide kıyafetini yanına koyup uyutmayi dene kokuna alışmış ya yavaş yavas da biraktir
Mervekavves Babyboymomm kendi kokunun olduğu şeyleri yakınına koy benim bebeğim o zamanlardayken süt pedinde kokun sabit oluyor onu yakınına koyuyordum benim sütüm çok olmuyordu akmıyordu konumu sabitlemek için kullanıyordum emdikten sonra gazını akıp direk yatağa atıyordum kucağa bana alışmasın diye kaynı doyunca attım doyunca attım kendi başına oynamaya alışsın uyumaya alışsın diye