Asafbaby 3 ay 9 günlüğüz 7.200 diye tartıldık sağlık ocağında mama meme birlikte veriyorum 90 cc mama veriyorum fazlasını bile istiyor çok fazla geldi bana kilosu sizin bebişlerşn kilosu ne kadar
joyfulmom Asafbaby doktorun ne dediği önemli her bebeğin gelişimi farklıdır ☺️ 3 aylıkken benim kızım 5 kilo civarındaydi
Iross1 Kiloya takılmayın her bebek farklı gen ve gelişim bende hiç takmıyorum büyüyünce illaki herşey yoluna giricek :)
Masal_Arya Asafbaby normal o zmn erkek bebekler daha iri oluyor kilosu kizlara gore daha önde oluyr benm bebegimde 3 aylik tartilmada 6 kilo cikmisti
kizinaasikbiranne Asafbaby 2 aylık 4450 gr kız bebek artı prematüre 2460 gr doğdu iki ayda 2 kiloya yakın aldı iyi mi bilmiyorum 🤦🏻♀️Bende mama ağırlıklı meme ile gidiyorum.
Blossomm kizinaasikbiranne öyle olan bebişler daha erken gelişıyormuş sıkıntı etmeyin benim bebetoöda tospik taşıyamıyorum 😂
Defois Kzım 7?aylık 7 kg 10 gr. Her bebek farklı işte aç değil açıkta değil 😁 büyüme gelişmede sorun yoksa takmayın
kizinaasikbiranne Mercosey ben emziremediğim için sütüm olmadığı için çok üzülüyorum mama vermek en son isteyeceğim şeydi ama napalım 😓 korkuyorum bende beslenemez yaşıtlarından az gelişir diye 😞 annelik duygusal açıdan çoook zormuş 😭😭
Adaaa_ Asafbaby maşallah sübanallah canım hiç takılma kısmada bebeğinden mamayı sütü. 1 yaşına kadar ne kadar kilo alabilirse aldır sonra almıyorlar zaten… 30 aylık olucak 13 kilo. Yemiyorlar seçici oluyo yürüdüjleri için kaçıyorlar. 😊😊
Mercosey kizinaasikbiranne bebeğin bir çift memeye ihtiyacı yok. Onu seven annesine ihtiyacı var. Artık mamalar çok güzel temiz bebeğin gelişimine göre üretiliyor üzülme. Karnını doyurmak değildir annelik.
incismom Asafbaby büyüdükçe hareketleniyorlar zayıflıyorlar kuzum. Bi süre sonra kilo alımı duruyor. Benim kızım 1 yaşında 9200.kilosu