kkurt9417 Hanımlar selamlar. Airfrey almayı düşünüyorum ama ne marka kaç litre alsam bilemiyorum. Bana öneride bulunabilir misiniz?
asli_asli kkurt9417 bende çok araştırdım ve Philips almaya karar verdim bakalım umarım pişman olmam 🙃
Ysrrr11 kkurt9417 bende Philips XXL kullanıyorum tavuğu ve balığı çok güzel pişiriyor temizlenmesi de kolay büyüklüğüde gayet iyi
Asyabuse Philips aldım 5000 serisi gri renkte telefondan pişirme başlıyor vs. 2 hafta olucak alalı 4.1 litre aşırı küçük geldi gözüme ama iki kişiye yetiyor. Gidip mağazada bakmanı tavsiye ederim. Somon pişirdim süper. Patlıcan kızartmaya çalıştım pek beğenmedim. Patates kızartması süper. Tavuk fileto da güzel oldu. Bir heves yumurta pişiriyim dedim 15 dk da pişmedi tavada 2 dklık şey. Sürekli tavuk vs yiyen bir aileyseniz alın ama ayda bir iki yerim dersen pek gerek yokmuş onu anladım
berosunannesi Asyabuse patatesi kaç derece kaç dakika yapıyorsunuz söyleyebilir misiniz rica etsem bide hazır patates mi normal mi
siriuss_ Asyabuse katılıyorum. Gereksiz bir şey 😂ama el altı fırını gibi kullanıyorum. Mikro dalga olarak kullanıyorum. 7 li bir şey litresi ama ne fark ediyor onu çözemedim. Hazne küçük üst üste mi pişiriliyor öyle
Asyabuse berosunannesi donmuş patatesi kendi programında yapıyorum 22 dk diyor 7 dk kala pişmiş oluyor ama 2-3 kere karıştırmak lazım
Ucansupurge kkurt9417 evet kolay direk elimde yıkıyorum makineyede atiliyormus aslında ama ben hiç atmadım
Kokoshbaby kkurt9417 xiaomi kullaniyorum 1 aydır herkez kötülüyor pisirmiyor falan diye ama bence gayet güzel yapıyor nerdeyse firinda pişirilen hersyi denedim temizligide cok kolay makineye at gitsin fiyat olarak ta uygun tezgah uzerindede cok hoş duruyor
Asyabuse siriuss_ işte üst üste pişmiyor mecbur birkaç posta oluyor geçen 4 kişiye 3 postada pişirdim tavuğu 🙄🙄 aynen ya bende sabah ekmek atıyorum akşam pideler soğuk oluyor onları biraz ısıtıyorum falan 😬
Asya011 kkurt9417 karaca air pro cook aldık 4 lt ben çok memnunum et tavuk sebze yemekleri kolay ve pratik oluyor konuşan ve konuşmayanı var arasında pek farkı yok konuşan sadece konuşuyor diğer özellikleri aynı 😂 4-5 kişilik aile için uygun
Deletedmom_50 kkurt9417 philips kullanıyorum. İlk önce küçük model olan essantial modelini almıştım. Çok kullandığım için yeterli gelmedi daha büyük olan xxl modeline geçiş yaptım. Küçük modeller yeterli gelmiyor, büyük seçin bence. Çünkü mutfakta her gün her dakika kullanılıyor.
bbmoms Ben Kumtel kullanıyorum gayet memnunum patates ,karışık kızartma,köfte ,tavuk , fırın sütlaç,tahin helvası,sufle yaptım hepsi de çok güzel oldu