Silaakr bnm ilk aylar aksine o kadar çok sakin bi bebeğim vardiki çok rahttım bi acıkınca uykusu gelince ağlardı. Ne olduysa 4.aya girdiğimz gunden sonra oldu ataklar mataklar hak getire meme reddimi dersin huysuzluk mu dersin hepsi vardı. O 4.ay 1 ay boyunca mahvoldum. Aşı sonrası başladı herşey. 5. Ay rahttım bnmkinn süt alerjisi var 5.ay diyete başladım blkide ondan rahattı bilmiyorum 6. Ay aşısından sonra yine herşey başa döndü benim poncik her aşıda bi huysuzlanıyor. Tam düzeldi sakinledi diyorum bi aşı oluyor blkide atağada denk geliyor ay değiştiriyor vs. Huyu suyu değişiyor. 6. Ayımız 4.aydan daha zorluydu. Şuan 7 aylık oldu yarn 7 aylık olmanın 6. Ayı geride bırakmanın hürmetine yine sakinlşse diye dua ediyorum Allahım (amin). Rabbim yavrularımızı korusun yokluklarıyla imtihan etmesin sağlıklarını daim etsin inşaallah önmli olan o gerisine sabretcez cnm. Yapcak bişey yok. Dün gece uyumadığı halde sabah 10 dan beri uyumadıda 20:30 da uyudu ağladı ağladı uyudu. 3 kere uyuttumda hpsinde geri uyandı ufak bi tıkırtıda gözleri hemn açıyor yatağa koyduğum gibi ağlıyo. İşin kötüsü uykuya geri dalmıyor resmn 2 3 saay uyumuştu uykuyu almış gibi aynı devam yani🥴 şuan uyuyor bakalım kaç kere uyncak gece. Erkn uyudu ya bugece uyku yok bana😏