2prenss_annesieliff_ mommyrabiss bende Optipro kullanıyorum Aptamil i sevmedi bunu içiyor gaz sorunu da yok
Busra2326 mommyrabiss hayır yaşamamıştım yani hiç gazsız bebek bekleme bütün bebeklerde gaz oluyor, ama biz öyle çile çekmedik gaz konusunda
Mert_mrt Sma biraz gaz yapan bir mama. Ben hem similac hem de sma kullandım sma da kilo alımı daha iyi ama gaz yapıyor. Similac daha az kilo aldırıyor çok gaz olmuyor.
Havaefe432 2prenss_annesieliff_ bende aptamilden sma geçtim altını çok kirletiyor sizde de oldu mu bu acaba mamadan mı
kaganmzybk06_ Sma kullanıyorum bebeğim kendi gazını kendi çıkarıyor ayrıca biberon ağzını daha küçük yani yeni doğan alırsanız eğer bebeğiniz yeni doğansw bebeğiniz de gaz oluşumunun çok nadir olduğunu göreceksiniz 🙂🙂
Elamerve23 mommyrabiss comfort hiç emmeyen bebekler icin, optipro hem emen hem mama içen bebekler için bilginiz olsun.
2prenss_annesieliff_ Havaefe432 bilmiyorum canım içmek hiç istemedi bir ya da iki defa denedim yemedi hiç ama sma yi yapıyorum içiyor günde 2 defa
mommyrabiss Havaefe432 ben de aptamil kullanıyorum bitti yeni mama alacağım hangisini alsam karar veremiyorum
Aysnrsdt_20 Biz ilk aptamil kullandık gaz yapmadı ama öyle kilo falan da aldırmadı çık kirletiyordu altını sonra golden goat aldık o kilo aldırdı oğluma altını da çok kirletmiyordu ama gaz yaptı çok fena en son sma optipro aldık gaz yapmıyor ama aptamil gibi pek kilo aldırdığı söylenemez altını çok kirletiyor bunda da çok fazla da değiştirmek istemiyorum mamayı kaldı sma da.
Havaefe432 2prenss_annesieliff_ evet biz de aptamil kullanırken hep ziyan oluyordu şimdi sma çok sevdi hatta mama istiyor hep emmek istemiyor ama veriyorum bi şekilde
Roz_a151122 Optipro bizde gaz ve kabızlık yaptı ,doktorumuz gazı için comfort önermişti ,3-4 ay comfort kullandım iyi geldi