Mirayfiliz Kızlar şöyle kokusu gerçekten kalıcı olan,üzerinize giydiğinizde o kokuyu alabildiğiniz,gerçekten kalıcı dediğiniz yumuşatıcı markası söyleyin bana lütfen 🙏
whitechocolatemochaa Mirayfiliz bingo manolya bahçesi geçen sezon yıkayıp kaldırdıklarım hala kokuyor
3bebeli_ana Angelss12 ilk defa pebesini aldım hiç kokmuyor koku kalmiyor neredeyse ama mavi olan efsane asla vazgeçemem o kadar çok denedim ki en son onda karar kıldım
Nazlimu_ Mirayfiliz yumuşatıcının kullandığınız deterjanla uyumu çok önemli. Denemediğim yumuşatıcı neredeyse kalmadı. En sonunda o istediğim kalıcılığı bingo sensetive ile buldum. Kaç ay önce yıkanan nevresim takımımı bazanın altından çıkardığım zaman bile mis gibi kokuyor
Nazlimu_ Mirayfiliz ben ariel kullanıyorum deterjan olarak. İkisinin uyumu çok iyi. Annemde ariel kullanıyor. Yumuşatıcı olarak yumoş kullanıyordu hiç kalıcı değil diyordu şimdi oda bingo kullanıyor
fatmaa37demir Mirayfiliz kesinlikle yumoş lilyum buram buram kokuyor kiyafetler. Eşime bile iş yerinde ne kullanıyosunuz diye sormuşlar 😅
hunilimomm Mirayfiliz yumos lilyum güzel kokuyor beğendim amber de aynı şekilde kalıcı önce bingo lovely kullanıyordum eskisi gibi kokmuyor artık