Beraninannesii asena0609 Bende kararsız kaldım munchkin gereksiz pahalı birde e bebekte rovco var onu yada bunu tercih edicem hatta bunu dermoailem diye bir sayfada 77liraya buldum alsammi acaba diyorum
Evaninanasi Beraninannesii Ben ebebekten bunu aldım. Bebeğim 6 aylık. Suyu çok seviyor ve lıkır lıkır içiyor 😂 damlatmıyor yani su akması için bebeğin emmesi gerek. Farklı rengine bakabilirsin belki
Beraninannesii Evaninanasi Pipetli ve ağırlıklı bardak istiyorum 😇 10 aylık bebeğim mamajoo kullanıyoruz ama artık pipetliye alıştırmak istiyorum 😇 Teşekkür ederim yinede 🌸
Beraninannesii asena0609 Dün sipariş verdim şimdi elime ulaştı genel olarak güzel gbi birde kaynatıp sizdirip sizdirmadigina bakicam☺️🌸
Beraninannesii asena0609 Oğlum sevdi rahat icebiliyor akıtma da yapmadı gerçekten güzel pahalı markaları almaya gerek yokmuş .☺️
handekarahan Beraninannesii ne alıştırma bardakları aldım icmedi dr.brows lar avent nuk en son 9 aylıktı kendi kendine pipetle içmeye öğrendi munchkinle mutluyuz günde 2 kere bitiriyor bazen
Beraninannesii handekarahan Munchkin biraz pahalı geldi açıkçası bir suluk için o kadar vermeye gönlüm el vermedi 🥲 Bunu aldım denedim baya güzel içiyor birde CC olarakta büyük ihtiyacı arttıkça yeterli gelir umarım ☺️
handekarahan Beraninannesii içiyorsa hiç almayın o zaman ben kızımla çok ugrastim o yüzde bi kaç marka denemek zorunda kaldım her çocuk bir olmuyor kimi çocuk çok seviyor suyu neyle verseniz içiyor