Halimea edabolukbasi ellerinize sağlık olsun. Bende sahurda kahvaltı yemem 😃 eşimle çok tartışırız bu konuda …
edabolukbasi Halimea bana farketmiyor işime hangisi gelirse ama eşim doymuyor sanırım illa yemek arıyor 😂
Selcan edabolukbasi valla ramazan başından beri hep misafir ağırlıyorum hele bu hafta ard arda oldu her gün 😄 farklı bir yemek vs her türlü menü sunabilirim artık o duruma geldim. Çok şükür ama ramazandan sonra bir süre herhalde yemek yapmam 😄
Noname21 edabolukbasi ben bugün mantarlı tavuk sote pirinç pilavı komposto menüsü yaptım tekim gerçi ama olsun kızıma da kısır yapacağım 😀 tabi totomu kaldırabilirsem
edabolukbasi Noname21 et sote yapmaya kadar verdim bende yanına da pilav çorba olarak bişey yaparım kendime göre yeter gider eşim 3-11 olunca hep böyle tek kalıyorum işten ayrılmadan önce sorun olmuyordu 🙂
Deniz06 Blackcloud merhaba. Sulu köfteyi görünce sormak istedim. Ben de iftara cuma günü sulu köfte ve pilav yapacağım da ikisini aynı tabakta mı servis etsem yoksa pilavı servis tabağına alıp ortaya mı koysam karar veremiyorum 😂
Blackcloud Deniz06 Sulu köfteyi çorba kaselerine yada normal yemek tabağına koyabilirsin çünkü adı üstünde sulu köfte.😃
sseralyaa edabolukbasi evde kabak vardı, kabak yemeği yaptım havuçlu, bool dereotlu mis gibi oldu yanında da bulgur pilavı var 🤤
[silindi] edabolukbasi büyük balık temizletip al üstüne soğan limon dilimle fırın poşetine koy 40 dkda hazır yemek. Bi de yanına salata yeter 😅
edabolukbasi [silindi] biz dışarıdan balık almıyoruz ya yani şöyle babamın arkadaşları var taze tutup getiriyorlar havalarda bozuk denize çıkan olmamıştır 😏
Mmdr edabolukbasi ben bugün milfoyden pratik pizza yapicam fırında kalan milfoyleride peynir koyar kapatırım birde çay bugünlük böyle dusundum
edabolukbasi Noname21 eşimde yer sahurda kahvaltı yapmıyor yoksa ben ekmek arası da yer geçiştiririm 😂