edabolukbasi akşama ne pişirsem 😂 3 gündür annemdeyim eşimde evde yok şöyle pratik tarifler fırlatın üstüme makarna tavuk hariç ama 😂
hayal_perest edabolukbasi biz bugün annemlerdeyiz. Annem akşama 15 kişiye iftar verecek. Tavuklu şehriye çorbası Tavuk sote Pirinç pilavı Salata Badalan Kuru patlıcan ekşitmesi Kuru börülce salatası Baklava
Blackcloud edabolukbasi Bugün yemek yapma şeysim yok Allahtan.🤣🤭 Benim menüde kremalı tavuk çorbası, sulu köfte, pirinç pilavı ve süt helvası var.
Barbekusos Evde ne sebze varsali şehriye pilavı hahahw, havuc bezelye domates ne varsa at yağda 2 karıştır sehriyeyi dök karıştır suyu dök bekle çeksin yanında yogurt tamam :))
Deniz06 Blackcloud merhaba. Sulu köfteyi görünce sormak istedim. Ben de iftara cuma günü sulu köfte ve pilav yapacağım da ikisini aynı tabakta mı servis etsem yoksa pilavı servis tabağına alıp ortaya mı koysam karar veremiyorum 😂
Deletedmom_39 edabolukbasi biz dışarda yicez inşallah 🙈 Ramazan bitiyor bi güzellik yapalım dedik. Bezelye yap canım yada besamel soslu patates, siron
Halimea edabolukbasi börek ,Mercimek köftesi, patates salatası ,tantuni ,Kısır, pizza evde tek başıma olsam bunlardan yapardım. 🤤