Oglunasikbiranne08 7300 kilo için kaç numara bez kullanıyorsunuz acaba. 3 numara kullanıyorum şuan molfix. Ama sanki küçük geliyor. Sizler kaç numara kullanıyorsunuz? 4 numaraya geçsem mi
[silindi] Oglunasikbiranne08 Bende molfix kullanıyorum yeşil paket olanı kalıpları dar 8 kg oğlum 4 numara kullanıyorum. Çok memnunum bezden ama bu çocuk büyüdükçe ne kullancam kara kara düşünüyorum 🤔
Oglunasikbiranne08 Mucizebebek kıpır kıpır durmuyor. altını değiştirmek için açıyorum altını bezi aşağı kaymış oluyor 😂😂 küçük geldiği için oluyor sanırım
Mucizebebek Oglunasikbiranne08 aynen canım bir de alt açılmayı çok seviyolar sanırım🤗 kıpır kıpır oluyo benmki altını açınca🤩
Oglunasikbiranne08 Mucizebebek evet aynen ya😊Benim oğlum altını açınca ayaklarını poposunu havaya kaldırıyor 😂😂 rahatlıyor herhalde
Oglunasikbiranne08 Basak71_ bende geçeyim en iyisi. Paketin üzerinde 7-9 kilo yazınca 9 kiloya kadar kullanırım sandım ama yok küçük gelmeye başladı artık
Basak71_ Oglunasikbiranne08 bende öyle sandım hangi marka kullanıyorsunuz 2 paket var bitince 4 e geçerim
[silindi] 6,5 kilodan beri 4 kullanıyoruz. Yeşil paket molfix kullanıyosanız pure and soft olanları deneyin kalıpları daha geniş oluyor
Oglunasikbiranne08 [silindi] evet molfix kullanıyoruz. Hiç denemedim pure and soft. Bi deneyim sağolun 😊
Oglunasikbiranne08 [silindi] evet darmış yaa . Molfix in beyaz paketini denedin mi hiç. Ben hiç denemedim onlar geniş oluyormuş yeşil pakete göre
[silindi] Oglunasikbiranne08 her ikisinide denedik biz gerçekten beyaz paketlerin üstüne tanımam. Çok memnunum geceden sabaha bir bezle kalıyor sabah yüzeyine elimi sürüyorum bazen test etmek için kupkuru nem yok denecek kadar yani. Hatta ben alerjik biriyim adet kanamalarımda şiddetliyse ped kullanırken rahatsız oluyorum bazen kenarlarını kesip ben bile kullanıyorum😅😅😅