edabolukbasi hhacerozer 8 senedir golden bakıyorum evet havlıyor biri geldiği zaman ama sonra gidip kendini sevdiriyor arsız çünkü
patilianne Sadeturkkahvesi bahçede yalnız bırakılacak bir köpek değildir golden sosyaldir insanlarla iç içe olmayı sever hele yavru köpek yalnız kalırsa bütün gece ağlar benimde bir labradorum var bahceye bensiz çıkmaz evde dizimin dibinde yatar
_Mine_ Sadeturkkahvesi Bende çok seviyorum. O köpek cinsini ama bahçede de olsa aşırı tüp döküyor bizim bi tanıdıkta var evin bahçesinde bakıyor oda bütün aşılarını yaptırmasına rağmen çok fazla döküyor bence iyice araştırın sonrasında biraz zorlar bakım açısından 😊🙏
Deletedmom_68 Sadeturkkahvesi ama şu var akitayı da hırsızlardan korumalısınız alarm, kamera, veya gps li bir tasma gibi malum safkan bir akita 2000$ dolaylarında
Sadeturkkahvesi Deletedmom_68 hırsız evi değil akitayı çalarsa dhdjdjdj of napim ben bitane alıym sokak köpeği
Deletedmom_68 edabolukbasi öyle valla, bi de yaz için korunaklı bir yer yapmak lazım ona sıcağı ve güneşi geçirmeyen kulübeden ziyade baraka gibi. soğuk ırk köpekleri olduğu için yazın iyi korunmaları gerekiyor. öyle bir baraka yapmak bile 5.000₺ den aşağı tutmaz
Sadeturkkahvesi Herkese teşekkürler arkadaşlar sokak köpeğinde karar kıldım sağolun😀😀 @edabolukbasi @Deletedmom_68
Aybarssmom01 Sadeturkkahvesi alman kurdu köpeğim var aşırı sevgi dolu enerjik köpekler nasıl büyüdüğüne bağlı çok oyuncular aksine 😁
Deletedmom_68 edabolukbasi gaggshs bigün zengin olursam bir akitaya sahip olmak isterim gerçekten çok başka bir ırk. 😂🥰