Xsevgiuzun Sosyal yardim ödemelerine girdiğimde daha önce bu hesaba aktarma yaptiniz diyor otomatik mi geçecek hesaba acaba.birde sonnodeme tarihini 10 ay diyor kimiside haziranda bitecek diyor kafam karıştı iyice hangisi doğru acaba😅
Musabnannesi Xsevgiuzun son ödeme tarihi sizin parayı o aya kadar çekebileceğinizi gösteren tarih. Haziranda son evet ve benim hala PTT kurum ödemelerinde kayıt bulunamadı diyor 2 gündür bekliyorum
AzraEslem Xsevgiuzun bende aynisini ekran resmi cekip arkadasima attim 😁 uzasin diye baski varmis inşallah uzamistir 🤭😅
Xsevgiuzun Musabnannesi teşekkür ederim bilgilendiririm için.galiba tc kimlik numarasinin son hanesine göre yatiriliyormus ama ben hesaba aktaranadim işin ilginç tarafı çokta sikisigiz bu ay ihtiyacım vardı
manzaramistanbul Xsevgiuzun başvuru şartlarında hanesinde memur noter muhtar vb olanlar değerlendirmeye alınmayacaktır diyor .birde benim çocuğum yok Çocuğu olanlar için sanırım
Musabnannesi Xsevgiuzun valla canım bende anlamadım hem beklettiler hemde bir türlü çekilmedi paralar hayır olsun yani inşallah sıkıntısız halledebiliriz ya🤦🏻♀️
Xsevgiuzun Musabnannesi Amin inşallah. Valla okadqr ihtiyacım.va rki coxuk hasta oldu onun masrafı filan derken bu qy xok zorladı bizi.maasa kadar bu parayla idare ederiz diyorduk oda olmadı.olmadi ptt ye gidip elden almayı deneyeceğim ama bebeğimle küçük hava çok soğuk çıkamam disari
Xsevgiuzun Minigim38 hesabada akrarmadi daha önce talinat verdin diyor anlamadım bu işten birsey valla sıkışıklığı borç aldım mecbur bebekle de gidemiyorum hava soğuk yakında değil bana bir iş yapacaklar mağdur ediyorlar
Minigim38 Xsevgiuzun sisteme hiç giremez oldum geçen ay direk ibana yatmıştı inşallah yine böyle olur.
Humeyra6554 Xsevgiuzun daha önce talimat verdin diyorsa yatar canım bana da öyle dedi 9 buçukta yattı ziraat hesabima
Xsevgiuzun AzraEslem inşallah ya tam da doğum günümde bitiyor yardım öyle olursa doğum günü hediyesini de alırım onunla kendime hdhdhdh
Xsevgiuzun Minigim38 inşallah ben aktarıyorum öğlen geçiyordu hesaba bugün aktaracağım olmadi eşim gelince pttye godecwgim borç aldım sözde verdim bugün geri vereceğim diye
Tugce2391 Humeyra6554 bende de daha önce talimat verdiniz yazıyor yeni girebildim kurum ödemelerine ne kadar süre de yattı peki cnm