Umutluluk Yapmaz acil zannetmem . Öncelikle zeytinyağ ve bebe yağ karıştırın 2 gün kaşınan yerlere sürün . Hafifleme varsa kuruluktandır çok iyi gelecek deneyin . Sağlık ocağından kan değerlerinize baktırın . Karaciğer değerleri çok önemli özellikle
Yeniann3 Umutluluk acile gittim uyuza benzemiyor ama yinede cildiyeden randevu al dedi. Bi losyon vermiş bütün vücuduma sürdüm ama yine de oluyor kaşıntı. Alakasız yerler göz kapağımın uç tarafı kaşındı demin düşün.
devrim3012 Yeniann3 karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı hamileyken ben de sizin gibi her yerim kaşınmıştı.. özellikle geceleri.. kan değerlerinize bi baktırın
kelebek_17 Yeniann3 ewet ben çok ağır sarılık geçirdim ama daha çok bacaklar ve karın bölgesi kaşınıyordu
gunbaharrrrr Yeniann3 stresten dolayı olabilir uyuz olabilir şeker varsa ondan olabilir kan değerlerinize baktırmalısınız
Aybarssmom01 Yeniann3 doğum sonrasımı oldu peki benim doğum sonrası çok fazla kaşıntım olmuştu yırtıyordum kaşımaktan her yerimi özellikle bacaklar alerjikmiş ve kuruluk varmış nemlendirici losyon ve ilaç verdi geçt şükür
Yeniann3 Aybarssmom01 ya bayadır avuç içim ve ayağımın altı kaşınıyordu. Bende geçici diye dünüyordum arada bi oluyordu. Şimdi her tarafıma bulaştı. Bi yer kaşınıyor kaşıyorum başka yere geçiyor sanki orasıda kaşınıyor. Çok gıcık birşey ya
Aybarssmom01 Yeniann3 ay evet uykuyu unutmuştum alerjik ya da sinirsel bir durum olabilir dahiliye de karaciğer enzimlerinize baktırın alt ast değerleri yükselmiş olabilir nöroloji den de randevu alın belki sinirsel bir durumdur cildiyeye de gidin alerjik olabilir ya da psikolojiktir o kadar çok nedeni var ki