ferideismail Kızlar size özel bir sorum var doğumdan kaç ay sonra adet oldunuz? henüz adet olmadım da tedirğinim biraz
ferideismail hankardeslerr bende doğumdan sonra kırkım çıkana dek oldum fakat sonrasinda olmadım ve nerdeyse kızım 1 yaşında olucak mayısta
Sadeturkkahvesi hankardeslerr kızzz fotolarımız pişti olmuş😀 diyorum ki ben ne zaman yorum yapmışım ahahahahah
nsan26 ferideismail Bebeğim 15 aylıkken oldum doğumdan sonra ilk defa. Ama yine düzene girmedi. Emzirme bitene kadar böyle olabilir dedi doktor
AbEsMu130125 ferideismail oglum 7 aylik olmak uzere hala olmadim aslinda kirkimdan sonra bi iki gun biraz gordum sonrasi gelmedi hatta suphelendim testte yaptim negatif cokti şükür
Boran01 Ben düşünün 2 aylık hamileydim bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldum olduktan 43.gün hamile olduğunu öğrendim. Yani 1 sene hemen hemen adet olmamıştım. Doğumdan hemen hemen 45 gün sonra bi oldum 3 gün sonra duzene girdi
AsyaDirit ferideismail doğumdan sonra 40 gün oldum 40 gün geçtikten 2 ay sonra yani doğumdan 3 buçuk ay sonra oldum normal bir şekilde ve düzensiz olması normal erken veya geç de gelebilir endişelenmeyin sadece korunun size tavsiyem doğumdan sonra hamile kalmak çok kolay