Zrfbrn tombikdonerkankasiiskender anladım haklısınız dikkat ediyorum oyuzden yediklerime inşallah iyileşir çok berbat oluyir tuvalete giderken kırk kez düşünüyorum
Zrfbrn tombikdonerkankasiiskender tuvalet düzeni değişirse yarada gecermi zamanla acaba çünkü şuan kabız değilim hala ağrı oluyor
tombikdonerkankasiiskender Zrfbrn evet belli bir düzende ve yumuşak dışkıyla düzeliyo bu sürede kremlerinizi ilaçlarınızıda kullanın kantaron yağının da çok faydası var bu arada her tuvalet sonrası sürün çok iyi gelir
Trkmn_0317 Zrfbrn anladım canım teşekkür ederim bende o kremi alıp kullanayım o zaman inşallah geçer işkence gibi bişey resmen
Scemiha Zrfbrn 4 ay devam etti bendee. Sürekli kayısı hoşafı iciyordum,kuru kayısı yiyordum hic iyi gelmedi. Hurma ve kuru incir günlük yemeye başladım cokkkk şükür bitti yaaa. Ağlayarak yapıyordum afedersinn😓 özellikle kuru incir cok iyi geliyor
Zrfbrn Scemiha her gece 2 kuru incir 2 erik ve 3 kurukayisiyi zeytinyağına koyuyorum sabah yiyorum aç karnına inşallah faydası olur
paputmoms Zrfbrn çok geçmiş olsun canım ılık suya oturma yapabilirsin zeytinyağı hametan karıştırıp sürebilirsin rahat tuvalete çıkmak için her gün zeytinyağı içebilirsiniz travazol krem ve sirkeli suyla yıkama da iyi geliyor hatta ılık suya otururken içine az sirke damlatabilirsin sirke kurutuyor yaraları
Zrfbrn paputmoms teşekkür ederim 🍀 ben bugüne kadar sirkeden çok fayda gördüm yine yapayım dedim suyun içine koyup oturdum ama 4 gün pek etki etmedi doktora söyledim tahriş eder dedi daha çok krem yazdı devam etseydim belkide iyi gelirdi en iyisi akşamları fitili koymadan ona devam edeyim inşallah geçer biran önce
Ekinkus Ben de oluştu doğumdan sonra , şu an bebeğim 35 günlük , sabahları aç karnına kuru incir ve kuru kayısı yiyorum kabızlığı engelliyor , doktor bana da krem verdi iki tane onları da kullanıyorum
Zrfbrn Ekinkus geçmiş olsun nekadar çok bayanda varmış bu durum şuan anladım rabbim kimseye vermesin doğumdan sonra toparlanması zaten zor birde bu çıkıyor başımıza inşallah geçer biran önce
Ayseee60 Benimde normalde var doğumda tetikledi aşırı kötü durumdaydı doktora göstermeye utanıyordum. Krem kullandım ve sıcak suya oturdum 2,3 ayda normale döndü geçer merak etmeyin senteziniz geçmeyecek sanıyordum tuvaletim gelmesin DİE dua ediyordum
Zrfbrn Ayseee60 aynen doktora gitmek istemiyorum zaten bebeğim var gidemiyorum da inşallah gerekte kalmaz hangi kremi kullandınız aile hekimi yazdı banada.sicak suyada oturmaya devam edeyim bıraktım bir haftadir oturuyorum
Scemiha Zrfbrn normal doğumla ilgisi yok,ben sezeryanla doğum yaptım dediklerini birebir yaşadım doğumdan sonra
Zrfbrn Scemiha anladım ben bilmediğimden nerdende normal doğum yaptım dedim oysa herkeste oluyormuş bu
Zrfbrn tombikdonerkankasiiskender bu kantoron yağı kırmızı renktemi?ondanda sürmeye çalışayım belki daha çabuk toparlanır önce beslenmeme dikkat ederek tabi
Cagrimomo Zrfbrn ebegümeci ve Civan perçemi iç veya üzerine otur emziriyorsan üzerine otur kurtuldum ben
Aylinin-annesi Zrfbrn evet tualet korkulu ruyam oldu canım çok yanıyor canım dışkı yaparken poponun dışkı çıkan yerini iki tarafdan tut izin verme çox buyusun ikınma çok
Zrfbrn Aylinin-annesi aynen öyle yapıyorum korkudan ayy bir hafta öncesi inan kan şekerim düştü birden ne beter acıydı o ya Allah gerçekten kimseye vermesin çok zor birseymis hiçbir acıya benzemiyor bu
Eslinapapatya Zrfbrn bnmde doğumdan 20 gün sonra başladı dövülmüş çörekotu bal ve bir bardak süt karıştırıp içirirdi annem sağ olsun 3 günde azaldı şuan nerdeyse 1 yıl geçti bir daha yaşamadım aynı sıkıntıyı birde kabız olmamaya özen gösterin
Scemiha Zrfbrn ben 10 tane incir 10 hurma yedim 15 gün boyunca. İnsallah faydasi olur önce kabızlık gidiyor sonra yavaş yavaş acı azalıyor
Dfncgdm2022 Zrfbrn bende vardı ama benı hıc etkılemıyordu muhtemelen yedıklerıme dıkkat edıyordum ondan hamılelıkte de sorun yasamadım yanı gayet lavaboya guzel cıkıyordum normal dogum yaptım ne yazıkkı bende de aynı sorun oldu sonrasında bır krem var ama bu yapma krem evzanede yapılmıs bır krem kullanıyorum cok rahatım suan bana yaradı duzenlı kullanımdada baya rahatlatacagımı soledıler bakacaz artık
Zrfbrn Dfncgdm2022 doğumdan sonra düzen değişince belki ondan etkiledi oda hangi krem acaba ne var içeriğinde?inşallah geçer sizinkide 🙏
Ayseee60 Zrfbrn iki krem yazmıştı karıştırıp sürüyordum bakalım size yazarım sıcak suya mutlaka oturn