Ayseberill Sare_nuhaninannesi_05 biz de bugün olduk ve full uyuyor bir de atak haftası kucaktan indiği an ağlama krizi kucakta da full uyku 😂
Yasemin38 Sare_nuhaninannesi_05 yapabilir canım, ateşini kontrol et gerekli olursa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin
Ikizoglusannesi06 Sare_nuhaninannesi_05 tamam ara ara kontrol sağlamanızı tavsiye ederim geçmiş olsun
Sare_nuhaninannesi_05 Zrfbrn Hayır tabikide ateşi çıkmadığı müddetçe hiç bir ilaç vermeyin doktorum da önermiyor zaten aşıdan sonra doktor her ihtimale karşı calpol yada parol birde yanına fitil yazıyor ikisinden birini kullanırsın diye🥰
Tahaaaa Zrfbrn bu benim annemin mantığı gitmeden calpol vermek çocuk ihh dese ağrı kesici diye calpol verdiriyor
Zrfbrn Sare_nuhaninannesi_05 bazıları direkt gitmeden veriyormuş önlem amaçlı ama ben vermeyim ozqman belkide hiç yan etki olmayacak boşuna çocuğa ilaç vermeyeyim calpol aldık biz sadece fitil hiç bilmiyorum
Zrfbrn Tahaaaa bazıları veriyormuş oyuzden versemmi dedim ama belkide hiç yan etki etmicek en iyisi vermeyim
Yasemin-kckdgn Zrfbrn aşının etkisini azaltıyormuş doktor söyledi sakın vermeyin ateşi çıksa bile çok çıkmıyor 37.5 te kalıyor genel çıktığında verirsiniz 20 dk ye kalmıyor ateş
Zrfbrn Sevoinci bir çay kaşığı veriyorsunuz degilmi karma asida öyle yapmıştım çünkü 5 6 saat arayla verdim