Serenayy-0 Kızlar sma mama kullanan anneler varmı aranızda mamayı değiştirmek istiyorum ama sma comfort ve sma Optipro var ikisinin arasındaki farkı pek anlayamadım
DMHD Serenayy-0 ben iki kızımada SMA denedim ama kusturdu hep yaramadı hiç aptamil kullandım 2 ay şükür şimdi annem sütüm yetiyor kullanmadık
Srpapatya Serenayy-0 optipuro hem anne sütü hem mama içen bebekler için comfort ise sadece mama içen bebekler diye biliyorum bide comfort hiç gaz yapmiyo
Zlm Serenayy-0 comfort ve iyi geceler gazlı bebekler için optipro öyle sorunları olmayan bebekler için
Mavikelebekce Ben optipro kullanıyorum bebeğim 5 aylık gaz kabızlık kusma vs bir şey yapmadı memnunum diğerini kullanmadığım için bir şey diyemem
Simy Serenayy-0 sma optipro kullaniyorum ben çok memnunum tavsiye ederim bizde kabızlık ve gaz yapmadı
Ikizoglusannesi06 Serenayy-0 comfort olan gazlı bebekler için veya alerjisi olanlar için. Optipro normal durumlar için ben ikizlerime optipro kullandım
mihraninannesi4 Serenayy-0 sma optipro anne sütü alan bebekler için kullanılıyor. Comfort ise anne sütü almayan bebekler için kullanılıyor
[silindi] Serenayy-0 ben başta comfort aldım iki kutu bitirdikten sonra gaz problemi kalmadığını farkedince optiproya geçtim hiç bi sorun yaşamadık