_The_ANA_ Ayazinannesiseyda Eşim fırında sebzeli somon istedi Onu yapacağım. Bir çorba bir salata tamam🤗 Bebişime de akşama kıymalı şehriye pilavı ayran ve çorba🤗
Ayazinannesiseyda Tombikdonerartikcokpahali biz yapıyoruz ama bir tatlı iki üç gün gidiyo oruçlu olunca gözümde tatlılar donuyo
Maviim Ayazinannesiseyda Dünden kalan yemek var😄 nohut ve pilav, tatlı yemiyoruz hiç yapmıyorum o yüzden
Flamingom Ayazinannesiseyda zora kaçınca ne yemekler yapıyorsunuz ben mi tembelim acaba yoksa gelen misafire hiç hazırlık yapmadım diyip döktüren ay evim de toparlayamadım iş yapamadım diyip bal dök yala olanlardan mısınız😂
Ayazinannesiseyda Flamingom asla öyle biri değilim iş yapmayı hiç sevnem😂patates yemeği kolay oluyor tavuktan didiklenmis dünden kalmıştı pilavı yapmak kalıyor o yüzden öyle dedim
Flamingom Ayazinannesiseyda benim kolaya kaçmam yemege davet edilmem ya da buzluktaki hazır mantıyı suya atıp yemem kız tatlı fln da yapmışsın maşallah diyelim diye mi açtın doğru söyle😂
Mmdr Ayazinannesiseyda ay sizin kolaya kacmaniz bumu geçen eşime dondurulmuş pizza aldirdim eve gekirlen isftara yakın işittim kolayla yedik resmen ksskksjs bizim öğrenci evi menülerimizin yanında sizinki bize misafir sofrası kalıyor hayran kaldim
Ayazinannesiseyda Mmdr iftar sofrası olduğu için kolay gibi oldu 😂yoksa biz de öğrenci evi gibiyiz vallahi çorba makarna tost falan da çok yeriz
Arenimo Birberenannesi valla gayette güzel birşey sonuçta boşver😋 bir de mantı alır yaparım bazen ama onu eşim sevmiyor deli😂
Ess92 Ayazinannesiseyda közlenmiş patlıcan çorbası Hazır yufkadan fındık lahmacun Tatlı yok eşim çikolata vs bir şeyler alıyor her gün akşam çayın yanına 😋 Hayırlı iftarlar herkese ☺️
Birberenannesi Arenimo ay hazır mantı sevilmez mi yaaa ben de bayılırım 😋 eşim de ben de hamur işine bayılırız Allahtan da canım yemek yapmak istemeyince hemen bunlara sarılıyorum 🤣
Keremikobayky Ayazinannesiseyda bu kolaya kaçmış halinse biraz özenince oğlak çeviriyosun galiba? Biz hazir mantar corbasi bugun