Ayazinannesiseyda Pilav üstü tavuk yapmıştım hoc dokunulmayan tavuk kalmıştı onu değerlendirmek amaçlı sebzeli tavuklu bulgur pilavı yapıcam sulu patates cacık tatlı olarak tiramisu yapıyorum ☺️sizlerde ne var
Birberenannesi Ayazinannesiseyda kız neresi kolaya kaçmak bunun 😄 ben kolaya kaçınca makarna haşlıyorum sadece 🤣 Tarhana çorbası, salata, Ispanak yemeği tatlı da magnolia yapıcam bugün
oglumubeklerken Birberenannesi kız neresi kolaya kaçmak bunun 😄 ben kolaya kaçınca makarna haşlıyorum sadece 🤣 Aynısını düşündüm 😅😅🙂
Ayazinannesiseyda oglumubeklerken tavuk zaten hazır ya hemen iftardan önce bulgur pilavını yapar katarım içine patates yemeği sadece patatesten ibaret zaten 😀
en_sevdiklerim2 Ay bu kolaya kaçmaksa zoru düşünemiyorm😅 benim kolayım kahvaltılık🤣 Benim çorbam var pilavım var dün kıymadan köfte yapmıştım patlıcanlı bitti. Köfteler fazlaydı ayırdım bugün patatesli yapacm🤣 sütlacım var tatlı olarak🤭
Ayazinannesiseyda Birberenannesi tatlı elimde patladı galiba pasta tabani elimde ufalandi😀canım da çok çekmişti inşallah ise yarar
Ayazinannesiseyda Defnecik23 tavuk hazır ya pilavı yapmak da çabuk patates yemeği de zaten sadece e patates doğra 😀
Birberenannesi Ayazinannesiseyda ufalayıp kaplara koyup üstüne muhallebisini dökün öyle de güzel oluyor.
Tombikdonerartikcokpahali Ya şey sorucam her gün tatlı yapiyor musunuz? 😂ben daha 2 çocukla ne tatlisi yemeği zor yetiştiriyorum😁
Birberenannesi Tombikdonerartikcokpahali yaptığım tatlı 2-3 gün gidiyor, bitince tekrar yapıyorum. Haftada 2-3 kere yapıyorum yani seviyoruz karı koca 😅
Ayazinannesiseyda Tombikdonerartikcokpahali biz yapıyoruz ama bir tatlı iki üç gün gidiyo oruçlu olunca gözümde tatlılar donuyo